• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şehidi binlerce kişi uğurladı

Yeniakit Publisher
2020-03-05 14:21:16 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Şehidi binlerce kişi uğurladı

İdlib’de yürütülen ‘Bahar Kalkanı Harekatı’nda yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 23 yaşındaki Denizlili Uzman Onbaşı Armağan Akman’ı son yolculuğuna binlerce kişi uğurladı.

İdlib’de yürütülen ‘Bahar Kalkanı Harekatı’nda yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 23 yaşındaki Denizlili Uzman Onbaşı Armağan Akman’ı son yolculuğuna binlerce kişi uğurladı.

Bahar Kalkanı Harekatı’nda rejim güçlerinin saldırısı sonrası Uzman Onbaşı Armağan Akman (23) ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Akman yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü. Dün gece saatlerinde şehidin cenazesi Çardak Havalimanı’na getirildi. Bu sabah ise Uzman Onbaşı Armağan Akman’ın cenazesi, helallik alınmak üzere evinin önüne getirildi. Ardından şehit için Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii’nde tören düzenlendi. 23 yaşındaki Uzman Onbaşı Armağan Akman’ın cenaze törenine kent protokolünün yanı sıra askeri erkan, Denizlisporlu futbolcular, teknik heyet, yakınları, sevenleri ve binlerce Denizlili katıldı. Kalabalık camii avlusuna sığmadı.

Şehidin annesi Gülseren Akman ve kız kardeşi bir an olsun tabutun başından ayrılmadı. Baba Suat Akman, taziyeleri kabul etti. Cenaze namazını il müftüsü Mehmet Aşık kıldırdı.

Kılınan cenaze namazının ardından Uzman Onbaşı Armağan Akman’ın naaşı şehitliğe defnedildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23