• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sedef Kabaş'tan 'lüks yat' iftirası

Yeniakit Publisher
2021-08-25 02:26:00 - 2021-08-25 03:33:09

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Sedef Kabaş'tan 'lüks yat' iftirası

Sosyal medyadaki yalan terörüne lük yat eklendi. Sedef Kabaş, yabancı uyruklu bir kişi için üretilen lüks yatın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ait olduğu yalanını dolaşıma soktu ve binlerce kişiyi de iftirasına ortak etti.

Sosyal medyada yalan haberlerle adından sıkça söz ettiren Sedef Kabaş bu kez de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı.

Açıkça yalan söyledi

Antalya'da yabancı uyruklu bir kişi için üretilen bir yatın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a aitmiş gibi gösteren Kabaş, "Bir ülke var; Onbinlerce hektar doğal ormanı yanarken, 4 milyon$ verilmediği için hangarda bekletilen yangın söndürme uçaklarına sahip Bir ülke var; Sarayları, özel uçakları, on milyonlarca avro değerinde megayatı olan bir Cumhurbaşkanına sahip İkisi aynı ülke olamaz, değil mi?'' sözleriyle algı operasyonu başlattı. Sedef Kabaş'ın bu yalanı sosyal medyada hızla dolaşıma sokuldu.

Firma yabancı biri için üretildiğini doğruladı

Doğrula platformu da üretici firmayla görüştüklerini, kendilerine ismini açıklamak istemedikleri yabancı uyruklu bir kişinin yatın müşterisi olduğu bilgisini paylaştı.

İddialarda paylaşılan görsel ise yatın geçtiğimiz ay, denize indirmek için gerçekleştirilen nakil işlemine ait. Ayrıca Antalya'da Alia Yachts tarafından üretilen yat sahibine teslim edilmeden 22-25 Eylül’de Monaco Yacht Show'da sergilenecek.

Kabaş'tan iftira

CHP yandaşı Sedef Kabaş'ın aylar önce ortaya çıkan bir konuşmasında adeta itiraf niteliğinde açıklamalarda bulunmuştu. Kabaş, kitleleri yönlendirmek için 'yalan' tekniğini kullanmanın önemini vurgularken, ''Kitleleri etkilemek istiyorsanız, ortaya kocaman bir yalan atın. Ama çok büyük bir yalan olsun. İkinci kriter çok basit bir yalan olsun. Sonrasında da bu basit ve çok büyük yalanı sürekli tekrar et. Ve ardından kitlelerin o yalanı gerçekmiş gibi nasıl kucakladığını otur seyret." ifadelerini kullanmıştı.

Kendi yatı olduğu ortaya çıktı

Yabancı uyruklu bir kişinin olan lüks yatın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ait olduğu yalanını ortaya atan Sedef Kabaş'ın yatı olduğu ortaya çıktı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Fatma Balcı

Ortaya bir yalan atıyor ama kendisini deşifre ettiğini fark ediyor mu acaba? Bu Sedef Kabaş kendi lüks yatının para kaynağını açıklasın. Tanınmış gazeteci yazar Hrant Dink öldürüldüğünde ayakkabısının altı delikti. Maddi sıkıntı çektiği söylenmişti. Bu hanım çok paraya nasıl sahip oldu ki şimdi yat sahibi.

Güney Doğulu

Sedef Kabaş denilen bu terörist yalancı, bozguncu, kaosçu şerefsizi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve insan olamaz. Bütün mal varlıklarına el konulup vatandaşlıktan atılıp, mahkum edildikten sonra Türkiye Cumhuriyeti toprakraklarından sürülmelidir... Bu tiplere böyle kanun getirilmelidir... Böylece yalan söyleyen boynunun ölçüsünü almış olacaktır.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23