• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sapkınların hamisi İmamoğlu’dan skandal

Yeniakit Publisher
2022-12-04 21:48:00 -
Sapkınların hamisi İmamoğlu’dan skandal

Seçimler öncesi cami cami dolaşıp muhafazakar kesimin oyunu alan Ekrem İmamoğlu, Allah’ın lanetlediği sapkınlara destekten vazgeçmiyor.

HABER MERKEZİ

Göreve gelir gelmez İBB personeline zorunlu ‘toplumsal cinsiyet eşitliği’ dersleri veren, eşcinsel sapkınları istihdam eden İmamoğlu’nun şimdi de sapkın homoları dergi kapağına taşıdığı ortaya çıktı. İBB İST dergisinin Kasım- Aralık-Ocak aylarını kapsayan son sayısının kapağına, sözde sanat adı altında LGBTİ paçavrasının renkleri basılarak eşcinsellik propagandası yapıldığı öğrenildi. Sözde ‘kuşatılmış sanat’ adı altında eşcinselliğin propagandasını yapan Ekrem İmamoğlu’na kamuoyundan tepki yağarken, eşcinselliğe kurumsal destek veren CHP’nin çirkin yüzü bir kez daha deşifre oldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdullah tekin

Toplumsal cinsiyet eşitliği dersi Giresun üniversitesinde de seçmeli adı altında bazı bölümlerde zorunlu cimer e yazdım milletvekillerine bu dersi iptal ettirin dedim güya rektör bilmiyormuş dekan dikkat etmemiş gelecek sene olmayacakmış kimsenin umurunda değil İslam hassasiyeti bitmiş siyasilerde zaten hiçbir kutsal kalmamış yöneticiler Allah cc ye değil makam ve mevkilere getiren siyasilere kul olmuş İmamoğlu na kızmayın en azından davasına sahip kötülüğü yaymaya çalışıyor ya biz ne yapıyoruz bu konuyu kime açsam salak salak bakıyor rektör kimin emrinde seçmeli hadis dersi koysun mühendislik fakültesinde toplumsal cinsiyet eşitliği oluyorda hadis dersi olmaz mı olmaz çünkü din düşmanları rahatsız olur ama sapıklık dersinden kimse rahatsız değil çünkü iman kalmamış islam kalmamış birçok fetöcü ülkücü dindar maskesiyle üniversitelerde siyasilere yakın geçinip makam mevki sahibiler siyasilerin de istekleri geri çevrilmiyorsa problem yok

Koray

Dar gelirliye su, süt, ekmek bedava olacak dedin ne oldu Ekrem? Okul servisleri ücretsiz olacak dedin ne oldu Ekrem? Halki kandirmanin ve aptal yerine koymanin bedelini sandikta ödeyeceksiniz, sen de seni oraya getirenler de. Görüsecegiz !!!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23