• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şam'a hava saldırısı! Savunma sistemleri devreye girdi

Yeniakit Publisher
2024-03-19 04:22:00 -
Şam'a hava saldırısı! Savunma sistemleri devreye girdi

İsrail'in, Suriye'nin başkenti Şam'ın çevresinde birkaç noktaya hava saldırısı gerçekleştirdiği iddia edildi. Saldırıda hasar meydana geldiği belirtilirken, İsrail makamlarından henüz bir açıklama yapılmadı.

İsrail'in, Suriye'nin başkenti Şam'ın çevresinde birkaç noktaya hava saldırısı gerçekleştirdiği ileri sürüldü.

Suriye'deki haber ajansı SANA'nın askeri kaynağa dayandırdığı haberinde, yerel saatle 02.10'da Şam'ın çevresindeki bazı noktaların, İsrail güçlerince Golan Tepeleri yönünden hava saldırısıyla hedef alındığı iddia edildi.

Haberde, "Saldırıda hasar meydana geldi, hava savunma sistemleri bazı düşman roketlerini düşürdü." ifadesi kullanıldı.

İsrail makamlarından ise saldırıya ilişkin açıklama yapılmadı.

Suriye rejimine yakın sosyal medya hesapları, 17 Mart'ta İsrail'e ait savaş uçaklarının Kalamon bölgesindeki birçok noktayı hedef aldığını iddia etmişti.

Şam ve kırsalındaki bölgelerde Suriye ordusu ile İran destekli terörist grupların yanı sıra Lübnan Hizbullah'ı unsurlarının da bulunduğu biliniyor.

İsrail, iç savaşın başladığı 2011'den bu yana Suriye'de zaman zaman İran destekli gruplara ve Suriye ordusuna ait askeri noktalara saldırılar düzenliyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İsmail

Katil Esad gücün sifil halkamı yetiyor İsrail suruyeye tecavüz ediyor bir halt yapmıyor korunman için Rusya’yı davet ettin esdörtyüzletiylen seni niye savunmuyor savunmuyorsa niye Suriye’de tutuyor kov gittin okadar.

havva BULUT

TOKİ Başkanı Bulut'tan hak sahibi yurttaşa yumruk: 'Hak arama özgürlüğüne saldırı' Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin de katılımıyla İzmit Sekbanlı-Sepetçi'de TOKİ konutlarının anahtar teslim töreni yapıldı. Törende bir hak sahibi, TOKİ Başkanı Ömer Bulut'a tepki gösterdi. Bulut, kendisine tepki gösteren hak sahibi İshak Arslan'a yumruk attı. akit eleştirsene haberi bile göremedin sen kimsin yumruk atıyon desene halkın sesi sen akit he
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23