• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şaka gibi karar! Arnavutköy’de üç kişiyi tabancayla yaralayan maganda serbest bırakıldı!

Yeniakit Publisher
2022-10-28 17:45:00 - 2022-10-28 17:48:59

Arnavutköy’de park yeri nedeniyle tartıştığı 2 kişiye kurşun yağdırırken okuldan dönen 7 yaşındaki çocuğu da yaralayan maganda, polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüphelinin daha sonra adli kontrol şartıyla serbest kaldığı öğrenildi.

İstanbul Arnavutköy’de 24 Ekim günü çıkan park yeri kavgasında bir kişi, Fırat Ö. ve Kurtuluş T.’ye silahla ateş açtı.

Çıkan silahlı kavgada Fırat Ö. ve Kurtuluş T. bacağından yaralanırken, annesi ile okuldan dönen 7 yaşındaki Y.S. ise yüzünden yaralandı.

EVİNDE YAKALANDI

Polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu saldırıyı gerçekleştiren şüphelinin F.A. isimli şahıs olduğu tespit edildi.

Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün yapmış olduğu operasyon F.A. Eyüpsultan’da bulunan evinde yakalandı.

SERBEST KALDI!

İHA’nın haberine göre emniyetteki işlemleri tamamlanan F.A. çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Zeynel

Öldürseydi belki tutklanırdı bu neyaaa vurup ölmesini mi bekleycekler

Doğrucu Davut

Yargılamaya bu kararı veren Hakim Beg de dahil edilmeli...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23