• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sabahattin Önkibar patronunu kızdıracak! İmamoğlu'nu duvardan duvara vurdu

Yeniakit Publisher
2019-11-22 14:04:00 - 2019-11-22 14:20:32
Sabahattin Önkibar patronunu kızdıracak! İmamoğlu'nu duvardan duvara vurdu

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yakınlığı ile bilinen ve İmamoğlu ile ekibine siyasi olarak tam destek veren karanlık Oda TV'nin yazarlarından ‘fırıldak Sebo’ lakaplı Sabahattin Önkibar, İmamoğlu’ne sert eleştirilerde bulunarak CHP'yi karıştıracak açıklamalarda yaptı.

Sık sık yaptığı fikri dönüşler nedeniyle 'fırıldak Sebo' olarak bilinen Sabahattin Önkibar, yazısının yayınladığı karanlık Oda TV'nin siyasi olarak tam destek verdiği CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu yerden yere vurdu.  Önkibar, Ekrem İmamoğlu'nun gerçekleştirdiği son siyasi temasları ve medya ilişkilerini değerlendirdiği bir video çekerek İmamoğlu'na "uyarılarda" bulundu.

Oldukça sıra dışı iddialar ortaya atan, ayrıca Ekrem İmamoğlu hakkında çok konuşulacak bazı bilgiler veren Önkibar'ın açıklamaları CHP cephesinde günlerce tartışılacağa benziyor.

İyi Parti ile ipler koptu mu?

Geçtiğimiz günlerde Meral Akşener'in kurmaylarından, İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ikaz ederek, "Bizim belediye başkanımız gibi kendilerini ilgilendiren konularda konuşsunlar. Cumhurbaşkanı gibi konuşuyor." açıklamasında bulunmuştu.

İYİ Parti'deki İmamoğlu rahatsızlığının perde arkasını ise Sabahattin Önkibar aktardı. Önkibar, Ekrem İmamoğlu belediye başkanı seçildikten sonra bir İYİ Parti milletvekilinin kendisini tebrik etmek üzere randevu aldığını, ancak kendisini randevusu olmasına ve 50 dakika bekletmesine rağmen görüşmeyi kabul etmediği bilgisini paylaştı.

İYİ Parti'de büyük rahatsızlık meydana getiren bu olay hakkında İmamoğlu'na tepki gösteren Oda TV yazarı, "Bu kibir seni doğmadan öldürür" ifadelerini kullandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

İmamoğlu "züppelik" yapma uyarısı

Önkibar, Ekrem İmamoğlu'nu, her geçen gün, bir dönem siyasete giren ancak başarısız olan Cem Boyner gibi "Züppe" olmaya başlamakla suçlarken, "Ulusalcılar, bazı CHP'liler İmamoğlu'na 'turuncu muhalefet' diyorlar, 'Soros'un etkisine girdi' diyorlar" bilgisini de verdi.

Ekrem İmamoğlu'nun Beylikdüzü Belediyesi döneminden itibaren sağ kolu olan Murat Ongun'u da bu "züppeliğe" zemin hazırlamakla itham eden Sabahattin Önkibar, İmamoğlu'na Ongun'u yanından uzaklaştırmasını tavsiye etti.

Dilek İmamoğlu'na: Sinema güzeli!

Oda TV yazarı Sabahattin Önkibar asıl ses getirecek değerlendirmeyi ise konuşmasının sonuna bıraktı.

Ekrem İmamoğlu'nun eşinin, "Sosyete dergisi" olarak tanımladığı ünlü Fransız Dergisi Madam Figaro için poz vermesini eleştiren Önkibar, Dilek İmamoğlu'na "Sinema güzeli" yakıştırması yaptı.

Ayşe Arman eleştirisi

Bununla da yetinmeyen Sabahattin Önkibar, Ekrem İmamoğlu'nun Londra'da Ayşe Arman ile yaptığı röportaja da ateş püskürdü.

Kendisine bu konuda yine Ulusalcılardan ve bazı CHP'lilerden eleştiriler geldiğini belirten Önkibar, "Bu Ayşe Arman ile sevgili mi?" şeklinde sorular sorulduğunu dile getirdi.

Önkibar bu konu hakkında görüşlerini ise şöyle aktardı;

"Bana başka şeyler de söylediler; "Bu, Ayşe Arman ile sevgili mi? Niye gidip de çalışmayan, karşılığı olmayan birine bu röportajı veriyor, bu değeri veriyor, bu kıymeti veriyor?

Dedim ki; 'Vallahi de billahi de böyle bir ihtimal milyarda bir söz konusu değil!'

Onunla orada o fotoğrafları veremezsin, verirsen 'sevgili' derler, ki asla değilsin bunu ben de biliyorum!"

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Safya HARMAN

Ne alakası var asker arkadaşı gibi komik bir poz vermişler. Fakat, Dilek İMAMOĞLU fotoğrafı çok güzel.

EYTli

Harbiden zırvalamış...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23