• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sabah akşam Müslümanları hedef alan Cumhuriyet’ten Ramazan pidesi oyunu!

Yeniakit Publisher
2022-03-17 08:43:00 -
Sabah akşam Müslümanları hedef alan Cumhuriyet’ten Ramazan pidesi oyunu!

Rahmet ve Oruç ayı Ramazan ayı yaklaşırken İslam düşmanı Cumhuriyet gazetesi istismara başladı. Ramazan pidesi oyununa başvuran Cumhuriyet, “Hem küçüldü hem de zamlandı. Yurttaşa pideyi zehir ettiler” başlığıyla yine kirli bir habere imza attı.

İslam düşmanlığıyla bilinen ve her fırsatta Kur’an kursları dair Müslümanların tüm değerlerini sinsice hedef alan Cumhuriyet gazetesi ‘algı’ içerikli ramazan haberlerine başladı. 

Cumhuriyet “Hem küçüldü hem de zamlandı. Yurttaşa pideyi zehir ettiler” başlıklı haberinde şu ifadelere yer verdi:

“Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte pide fiyatları da belli olmaya başladı. Geçtiğimiz yıl 4 liraya satılan 365 gram sade pide, bu yıl hem küçüldü hem zamlandı. Ramazan ayı 2 Nisan'da başlıyor. Çok az süre kala merakla beklenen pide fiyatları da belirlenmeye başladı. İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Erdoğan Çetin, 330 gram sade pidenin 6 TL'ye satılacağını açıkladı. 330 gram susamlı yumurtalı 7.5 TL, 415 gram pide 7.5 TL ve 415 gram susamlı yumurtalı 9 TL'ye satılacak.” 




Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mehmet

Bu haberdeki İslam düşmanlığını ya da Müslümanların nasıl hedef alındığını anlatabilir misiniz? Adam dümdüz haber yapmış, başka bir şey yok.

ELAZİZLİ

İSLAM düşmanı gazete sabana bizi savunmak sanamı kaldı.Orucun yok,namaz yok,zekat yok ama ortalığı karıştırmak için varsın.EEBAKAN HOCAM demeden HADİ ORDAN.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23