• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rusya yine sivilleri vurdu! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Yeniakit Publisher
IHA Giriş Tarihi:
Rusya yine sivilleri vurdu! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Rusya’nın Ukrayna’nın doğusuna düzenlediği füze saldırısında 5 sivil öldü, 50 kişi yaralandı.

Rusya, Ukrayna’nın doğusundaki Harkov bölgesine bağlı Izium kasabasına füze saldırısı düzenledi. Harkov Valisi Oleg Sinegubov, saldırıda 5 sivilin hayatını kaybettiğini, biri 6 yaşında çocuk olmak üzere toplam 50 kişinin ise yaralandığını söyledi. Yaralanan 24 kişinin hastaneye kaldırıldığını belirten Sinegubov, 3 yaralının durumunun ağır olduğunu ifade etti. Rusya'nın saldırdığı bölgede herhangi bir askeri tesis bulunmadığını kaydeden Sinegubov, bir füzenin belediye binasına isabet ettiğini ve diğer füzelerin ise binalarda hasara yol açtığını söyledi.

Ukrayna Devlet Başkan Vladimir Zelenskiy de yaptığı açıklamada, "Bu vahşete tahammül edilemez. Terörü durdurmak ve insanların hayatını korumak için Rusya'ya askeri güç, yaptırımlar ve diplomasi yoluyla baskı uygulanmalıdır" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Damacı mesut

Zaten saydıklarınızın hepsini uygulamıyor musunuz evladım. Önceden de söylediğim gibi, balonla ultra yüksek irtifadan moskovaya tepeden atom atmazsanız biteceksiniz. Balonu okyanustan kaldırın ve salaklık edip üzerine ukrayna bayrağı koymayın. Alman bayrağı olabilir. Ya da fransız bayrağı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23