• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rusya lideri Putin'in CIA itirafı olay oldu

Yeniakit Publisher
2021-12-10 12:20:00 -
Rusya lideri Putin'in CIA itirafı olay oldu

Rusya lideri Vladmir Putin, 1990’lı yılların ortalarında hükümette CIA’in kadrolu görevlilerinin çalıştığını anlattı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Sivil Toplumu Geliştirme Konseyi toplantısında konuştu.

Putin “2000’li yılların başında hepsini temizledim, ancak 1990’lı yılların başında, hükümet yetkilileri, danışman olarak çalışıyorlardı. Daha sonra bunların ABD’ye ait CIA’in çalışanları olduğu anlaşıldı” ifadelerini kullandı.

Vladimir Putin, bu kişilerin CIA çalışanı olarak Rusya’da özelleştirme sürecinde yer aldıkları için ABD’de dahi cezalandırıldığını, bunun ABD yasalarına aykırı olduğunu ekledi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Uğur

Türkiyede de özellikle Amerika ve İngilterede okumuş kimselere dikkat edilmeli. Hâlâ netameli kimseler yüksek makamlarda var. Görünüşe göre bazıları doğrudan CIA çalışanı olmasalar bile gizli CIA bağlantılı yabancı prestijli tanıdıklarını memnun etmeye büyük önem veriyorlar ve bu da onları belki daha bile riskli yapıyor.

bizde CHDPKK nin Alayı Haçlı nın CIA ajanı uşağı

Amerikan başbakanı biden bile Türkiye'de iktidara Recep Tayyip Erdoğan na karşı muhalefete ve sadık köpekleri ne destek ve kemik vereceğini açıklamıştı ve ceza evindeki kuklaları maşaları itlerine demir taş ve kavala yida serbes bırakılması için içimizdeki ve dışardaki Haçlı CIA nin köpekleri de Türkiye ye Recep Tayyip erdoğan na baskı yapıyor
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23