• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rusya Kerem Bursin ismini konuşuyor! Böyle dolandırıcılık görülmedi

Yeniakit Publisher
2022-07-10 07:43:00 -
Rusya Kerem Bursin ismini konuşuyor! Böyle dolandırıcılık görülmedi

Rusya'da bir kadın kendisini Kerem Bursin olarak tanıtan bir kişi tarafından dolandırıldı. Yaşanan olay Rusya'da gündem oldu.

Rusya’da bir kadın, hayranı olduğu Türk oyuncu Kerem Bürsin adını kullanarak kendisine "mesaj atan" internet dolandırıcılarının kurbanı oldu.

Moskova’da bir kütüphanede çalışan ve Türk dizilerinden tanıdığı Kerem Bürsin’in hayranı olduğu belirtilen bir kadın, internet dolandırıcılarına 2 milyon ruble (yaklaşık 31 bin dolar) kaptırdı.

Rus medysında yer alan habere göre, kendini Kerem Bürsin olarak tanıtarak yazan kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, "İstanbul’dan Moskova’ya özel eşyalarını konteynerle göndermek için" Rus kadından 2 milyon ruble talep etti. Karşılığında ise dilediği eşyayı alabileceğini belirtti.

Dolandırıcılar, kadının parayı göndermesinin ardından ortadan kayboldu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Turkrus

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

adem akyıldız

Bana inandırıcı gelmedi kütüphane de çalışan birinin bu parayaı biriktirmesi mümkün değil

Leyl....

Buna internet jigolosu deniyor.. Ac gezeni de var, komunizm zamani parayi depolayip, koca parasi yiyeni de var.. Sunu hangi akil sahibi yapar? Salak Hz. Isayim dese tevbe Estagfirullah! Ne parasi diye soracaksin?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23