• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rusya ABD'nin ithamına cevap verdi!

Yeniakit Publisher
2018-04-13 22:38:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Rusya ABD'nin ithamına cevap verdi!

ABD Dışişleri Bakan adayı Pompeo, Senato'daki konuşması sırasında bir kez daha Moskova'yı ABD'deki başkanlık seçimlerine müdahale etmekle suçladı. Cevap Rusya'nın Washington Büyükelçiliği'nden geldi.

Rusya'nın Washington Büyükelçiliği, Facebook hesabından yaptığı açıklamada, "Bu bağlamda bir kez daha açıklamak istiyoruz ki, Rusya rejim değiştirme, diğer ülkelerin iç işlerine müdahale etme, sahte ‘devrimler' çıkarma gibi işlerle uğraşmıyor. Bu tür tekniklere mükemmel biçimde hâkim olan ABD, bu alanda zengin deneyime sahip. Onların dünya genelindeki ‘başarıların' listesi ve ‘kötü davranış' örnekleri etkileyici" dedi.

Büyükelçilik, delil olarak çok sayıdaki arşiv verilerini ve eski ABD istihbarat ve diğer kurumların çalışanlarının, İkinci Dünya Savaşı sonrasında bu tür operasyonların gerçekleştirildiği yönünde ABD medyasına yaptığı itirafları gösterdi. Bu itiraflara göre, ABD'nin en az 45 ülkedeki seçimlere yaklaşık 80 kez müdahale ettiği yönünde değerlendirmeler var.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23