• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rumeysa’nın başarısı Kartal İmam Hatip düşmanlarını çıldırtacak!

Yeniakit Publisher
2019-11-19 14:03:00 -
Rumeysa’nın başarısı Kartal İmam Hatip düşmanlarını çıldırtacak!

Kartal AİHL öğrencisi Rümeysa Hakyemez, Cambridge Üniversitesi bünyesinde organize edilen “Top in the World -Dünyadaki en yüksek puan" ödülüne layık görüldü. Rümeysa'nın da öğrencisi olduğu Kartal AİHL, İslam düşmanı solcu medya tarafından sürekli hedef gösteriliyor.

 yeniakit.com.tr 

Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Rümeysa Hakyemez, gösterdiği başarılardan dolayı Cambridge Üniversitesi bünyesinde organize edilen “Top in the World -Dünyadaki en yüksek puan" ödülüne layık görülürken bu durum, son yıllarda bilinçli olarak yapılan İmam Hatip liselerine düşmanlığın arkasında yatan sebebi de açığa çıkardı.

Son yıllarda İmam hatip liseleri ve Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi pek çok alanda başarıdan başarıya koşarken, özellikle Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesine karşı İslam düşmanı solcu medyanın karalama haberleri yaptığı ortaya çıktı.

Basit bir arşiv araştırması, Türkiye ve dünyanın en başarılı üniversitelerine öğrenci yerleştiren Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne karşı son yıllarda ciddi bir saldırı yapıldığını gösteriyor. Özellikle Odatv ve Sözcü gazetesinin başını çektiği İmam Hatip düşmanı koro, her fırsatta imam hatiplileri hedef alıyor. İşte, İslam düşmanı Sözcü ve karanlık Odatv’nin İmam Hatip karşıtı arşivinden birkaç haber…

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ulubatlı Hasan

Helal olsun kerdeşime gelecek Türkiye sen ve senin gibi kardeşlerimizin eseri olacak inşallah Allah seni ve senin gibileri yetiştiren annelerden hocalardan razı olsun sayılarını artırsın.28 Şubat 1997 nin sözde aydınlarına ilerici hocalarına da kapak olsun o yıllarda İhl tesettür zulmünü yapmasalardı şimdi Türkiye iki üç misli ileride olacaktı.Kendini aydın adı altında lanse ettirip o zamanın medya patronları ve anchormen maymunları tarafından tv tv gezdirilen irtica hortluyor yalanlarını körükleyen sözüm ona ilerici yobazlar bu gün tv lerde yandaş yayın yapılıyor diye ağlıyorlar.Etme bulma dünyası ne ekersen onu biçersin.

Ziya

Uzanamadiklari ciğere mındar diyen güruh catlasanizda patlasanız da imam hatip liseleri her daim olacaktır çünkü müslüman türk milleti geleceği onlar boşuna salyanizi akıtarak sağ sola çamur atmayınız çalışın sizinde olur yüce mevlâm çalışana veriyor kıskanmayın solaklar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23