• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rıdvan Dilmen canlı yayında MHK tepkisi: PKK veya FETÖ neyse...

Yeniakit Publisher
2022-03-09 01:50:00 -

Rıdvan Dilmen, MHK'nin 13 hakemi liste dışı bırakarak sezonun geri kalanında görev vermeme kararıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen, TRT Spor ekranlarında MHK'nin 13 hakem için aldığı tarihi kararı değerlendirirken, Cüneyt Çakır ile yaptığı telefon görüşmesini anlattı.

Rıdvan Dilmen'in açıklamaları şöyle:

"Televizyondan öğrendim"

"Cüneyt Çakır'ı aradım, önce hafta içinde Suudi Arabistan Ligi'yle anlaştığı yönündeki haberi sordum, "Yok öyle bir şey, tamamen asılsız" dedi. Bir altlık yapıyorlar diye düşünmedim değil. MHK'nin kararlarından sonra bugün aradım, 'Valla hocam ben de sizin gibi televizyondan öğrendim' dedi. Bu çok acı bir şey biliyor musun, çok acı.

"4 ay önce hakemliği bıraktı"

Bu ihraç edilen hakemlerin hepsi insan evladı. 3 tane gerekçe sunmaları lazım ama yapamazlar. Halis Özkahya'yı yalandan koymuşlar listeye. Halis Özkahya 4 ay önce hakemliği bıraktı. Neyini sonlandırıyorsunuz. Adam bıraktı zaten pasta kestiniz. Bu arkadaşların VAR kayıtlarında bir suistimal varsa kamuoyuna dersiniz ki 'Cüneyt Çakır VAR'ın müdahalesine rağmen gitmedi. 'Bu benim için geçerli sebeptir. Bir maç bile olsa bunu yaptıysa affetmem. Bu suiistimalse ve açıklarlarsa problem yok.

"Büyük bir ayıp"

İkincisi, terör örgütü üyesiyse PKK veya FETÖ neyse. Fakat siz bu arkadaşların sicillerine baktığınızı söylüyorsunuz. Bunu da diyemezsiniz. Üçüncüsü, 'buradaki hakemlerin hepsinde şike tespit ettik' dersiniz. Dördüncü de 'başarısızlardı gönderdik' dersiniz. Başarısız buluyorsan görev vermezsin. Sezon sonu yalanını bıraksınlar sezon sonuna kadar maç vermeyeceğiz demek daha büyük bir ayıp." ifadelerini kullandı."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mehmet

Mhk fetöcü kaynıyor kalan hakemlerin çoğu fetöcü

hadi ordan

HADİ RIDVAN HADİ... OLAYI NEREYE GETİRMEK İSTEDİĞİNİ ÇOK İYİ ANLIYORUZ, AMA YEMEZLER, ANLI ŞANLI, ŞEREFLİ NAMUSLU ŞAMPİYON TRABZONSPOR. HADİ BAŞKA KAPIYA.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23