• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rabiz Naz davası karmaşık bir hal aldı! Babaya uzaklaştırma kararı

Yeniakit Publisher
2019-11-21 06:59:00 -
Rabiz Naz davası karmaşık bir hal aldı! Babaya uzaklaştırma kararı

Rabia Naz'ın olayı her geçen gün karmaşık bir hal alıyor. Rabia Naz’ın babası Şaban Vatan'ın annesi Fikriye Vatan, oğlunun kendisini tehdit ettiği gerekçesiyle jandarmaya şikayet ettiği ortaya çıktı. Şikayet doğrultusunda Görele nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı Şaban Vatan'ın annesi Fikriye Vatan'ın evine 1 ay süreyle yaklaşmaması tedbir kararı verdiği belirtildi.

Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan'ın annesi Fikriye Vatan, oğlunun kendisini tehdit ettiği gerekçesiyle Eynesil İlçe Jandarma Komutanlığına şikayette bulunduğu ortaya çıktı.

Jandarmaya ifade veren Fikriye Vatan, 2018 yılından kızı Rabi Naz Vatan'ın ölümünden sonra oğlu Şaban Vatan'ın psikolojisinin bozulduğunu ve halen bulundukları eve ara ara gelerek hakaret ve tehdit ettiğini belirtti.

Fikriye Vatan, ifadesinde Şaban Vatan'ın büyük oğlu Muhammet Vatan'ı kastederek "kızımı siz öldürdünüz, nasıl can vereceksin, öleceğini mi zannediyorsun, diğer oğluna sahip çıkıyorsun ama bana sahip çıkmıyorsun, oğlun Muhammet'i öldüreceğim" şeklinde hakaret ve tehditlerde bulunduğunu ve koltuk değneğini duvara çarptığını söyledi. 

1 ay süreyle yaklaşmaması konusunda tedbir kararı verildi

Ayrıca Şaban Vatan'ın yaklaşık bir ay önce babasının ruhsatsız av tüfeğini gizlice alarak götürdüğünü belirten Fikriye Vatan, torununun ölümünden kendisi ve büyük oğlunu sorumlu tutan bu davranışlarından ve tehditlerinden rahatsız olduğunu kendisine zarar vermesinden korktuğu gerekçesiyle evine gelmemesi yönünde ifade verdi.

Bunun üzerine Jandarma tarafından olayla ilgili Görele nöbetçi Cumhuriyet Savcısı bilgilendirildi. Savcılığın verdiği talimatlar doğrultusunda tahkikata başlanıldığı ve Şaban Vatan'ın annesi Fikriye Vatan'ın evine 1 ay süreyle yaklaşmaması konusunda tedbir kararı verildi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

İstanbul'da olduğu tespit edilen Şaban Vatan'ın Eynesil'e geldiğinde kararın tebliğ edileceği ve ifadesi alınacağı belirtildi.

Haber7

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Serdar

Memlekette ADALETİNDE İÇİNE ETTİ AK PARTİ.

Eyt emeklilikte yasa takilan herseye para var eyt ölsün

Bakanlara ömür boyu millet bakacakAKP’li vekiller, Meclis’e 95 maddelik yeni bir torba yasa teklifi getirdi. Bunun, göçmenlerle ilgili maddeleri arasına, “Bakanlar ve ailelerine ücretsiz sağlık hizmeti” maddesi de sıkıştırıldı. Yasa çıkarsa, bakanlar sağlığa tek kuruş ödemeyecek. Ayrıca, bakanların eşleri, çocukları, anne ve babaları da bu haktan ömür boyu yararlanacak. Sağlık giderleri Cumhurbaşkanlığı bütçesinden karşılanacak. Faturayı millet ödeyecek
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23