• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"Putin Erdoğan'ı bekletti" iddialarının ardından Bahçeli'den sert tepki

Yeniakit Publisher
2020-03-10 11:28:00 - 2020-03-10 12:49:45
"Putin Erdoğan'ı bekletti" iddialarının ardından Bahçeli'den sert tepki

Rus kanalın algı oluşturmak maksadıyla yayınladığı ve montaj olduğu ortaya çıkan videonun ardından CHP'lilerin "Putin Erdoğan'ı bekletti" şeklindeki iddialarını eleştiren Bahçeli, "Eğer Rusya yönetimi bunu kasıtlı bir şekilde kayda aldırıp sonra da servis ettirmişse bunun tanımı şüphesiz küstahlıktır, terbiyesizliktir, saygısızlıktır." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Rusya'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk heyetinin bekletildiği iddialarının ardından CHP'nin yaptığı kara propadaya dair sert eleştirilerde bulundu.

Bahçeli, "CHP yönetimi Nuh diyor peygamber demiyor. Ne sözden ne halden anlıyor. CHP, başkasının gözündeki çöpü görüyor kendi gözündeki merteği görmüyor. Bunların dili durmadığı sürece başları da rahat durmayacaktır. Aziz Atatürk'ün mirasını hiç eden CHP yönetimi iflasını açıklayacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın Rusya ziyaretini sabote etmek için Esad ve Putin ile aynı safa giren CHP yönetimi körle yatıp şaşı kalkmıştır. Kılıçdaroğlu geçen hafta edepsiz benzetmelere tevessül ettiler. Türkiye zora girdikçe sevinçten duramıyorlar. CHP'liler hezeyanlarını külahımıza anlatsınlar." dedi.

"İddia odur ki Rus devlet televizyonu, Cumhurbaşkanı'yla birlikte heyetinin Putin'in kapısında bekleme anlarını kronometreyle kayda alıp yayınlamış, bu da gündem olmuştur." hatırlatmasında bulunan Bahçeli şunları söyledi:

"Zirve toplantılarında benzeri tablolara veya protokol kazalarına istem ve irade dışı elbette tesadüf edilebilecektir. Eğer Rusya yönetimi bunu kasıtlı bir şekilde kayda aldırıp sonra da servis ettirmişse bunun tanımı şüphesiz küstahlıktır, terbiyesizliktir, saygısızlıktır. Bir alçaklık varsa derhal hem tavzih hem de telafi edilmelidir."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

abdrhman

eğer böyle bir durum varsa , kısasa kısas gerek aynısının misliyle fazlası moskof gavuru puştine yapılmalıdır. ve bu durum başka işlerle ölçülmeli. doğalgaz ve petrol türevi malların alımı başka ülkelere kaydırılmalı. sebze ihracına kota koyulmalıdır.

aziz

dışımızdaki ruslar, icimizdeki ruslar... hedefleri ayni
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23