• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Perinçek'ten akılalmaz sözler: Türkiye, Rusya, İran ve mazlumlar...

Yeniakit Publisher
2020-03-08 17:37:00 - 2020-03-08 18:15:14
Perinçek'ten akılalmaz sözler: Türkiye, Rusya, İran ve mazlumlar...

Kentte bir otelde düzenlenen kurultayda konuşan Perinçek, Türkiye'nin çok ciddi tehlikelerle baş başa bırakılmak istendiğini söyledi. Yaklaşık 10 yıldır Müslümanları katleden Rusya ve İran ile mazlumları bir araya getirerek akıl almaz ifadelerde bulunan Perinçek "Yalnız Türkiye değil, Rusya, İran, mazlumlar dünyası ve yükselen dünya, uygarlığın yeni öncüleri Amerika ve İsrail'in tuzağına düşsünler. Bu tuzak bozuldu. Vatan Partisi'nin 27 Şubat'taki gösterdiği başarı gerçekten tarih yapan bir başarıdır. " dedi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Balıkesir'de partisinin Altıeylül İlçe Kurultayı'na katıldı

Kurultay'da konuşan Perinçek, "ABD ve İsrail, Türkiye'nin önüne bir tuzak kurmuşlardı. Türkiye'yi yalnızlaştırma amacını taşıyorlardı. ABD'nin İsrail'le birlikte Türkiye'ye kurduğu tuzağı, Türkiye-Rusya ittifakıyla bozduk. Bu dünya tarihinin önünü açan son derece önemli bir olaydır." dedi.

Türkiye'yi dostlarından koparıp Suriye'deki karmaşaya sürmeye çalışanlar olduğunu savunan Perinçek, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Türkiye-Suriye savaşı olsun, Türkiye dostlarından ayrılsın kopsun, Rusya'yla, İran'la, Irak'la karşı karşıya gelsin. Amerika ve İsrail'in tuzağına Türkiye düşsün ve yalnız Türkiye değil, Rusya, İran, mazlumlar dünyası ve yükselen dünya, uygarlığın yeni öncüleri Amerika'nın tuzağına düşsünler. Hem Doğu Akdeniz'de hem Batı Asya'da, Ege'de, Karadeniz'de bütün cephelerde Türkiye çok ciddi tehdit ve tehlikelerle baş başa kalsın. Bu tuzak bozuldu. Vatan Partisi'nin 27 Şubat'taki gösterdiği başarı gerçekten tarih yapan bir başarıdır. Herkesin şaşkın olduğu o günde Vatan Partisi hem tuzağı gösterdi hem de çıkış yollarını gösterdi. Türk devletinin, ordusunun, milletinin o karanlıkta ortaya çıktı. Vatan Partisi'nin öncü tavırlarıyla buluştu, birleşti ve Türkiye o Amerika-İsrail tuzağını bertaraf etti. Rusya ile tuzağı bozduk."

Perinçek, kurultayda seçilen yeni yönetime başarılar diledi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gayret

mokofun kuklasi, bay kamal neyse sen de osun. Bize Allah ve müminler yeter. Siz yikilin yok olun ayak bagi olmayin müslümanlara yeter.

FAKIR MENDEBUR

islam düşmanı Allahsızlar. Sırf islama olan kinleri nefretleri ideolojik saplantilari yüZünden 1 milyon masum insanın oldurulmesine ses çıkarmazlar. Vicdanlari sizlamaz, çünkü Allah kitap iman yok kalplerinde. 1 milyon insan günahsız kadın çoluk çocuk yaşlı ölmüş hala Esed hala Rusya'ya kopeklik. Allah belanızı versin Perinçek ve avanesi. Çıkıp tek laf ettin mi esede Rusya'ya oldurdukleri topraklarından surdukleri işkence edip oldurdukleri masum insanlar için. Etmedin. Etmediniz. Ölen Müslüman olduğu sürece size Hava hoş tabi dinsiz imansız ama yerli ve milli gavurlar !!!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23