• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Perde arkası ortaya çıktı! CHP'nin kanalı Halk TV'de Ali Cengiz oyunları

Yeniakit Publisher
2020-06-19 10:09:00 - 2020-06-19 10:24:54
Perde arkası ortaya çıktı! CHP'nin kanalı Halk TV'de Ali Cengiz oyunları

CHP’nin kanalı Halk TV’nin hülleli satışının perde arkası ortaya çıktı. Kanalın yeni patronu Cafer Mahiroğlu’nun adının satışla ilgili hiçbir evrakta geçmediği öğrenildi. Söz konusu kanalın sahibi olarak ise Mahiroğlu’nun eniştesi Süleyman Özen görünüyor.

Sabah gazetesi yazarı Dilek Güngör, CHP’nin kanalı Halk TV’nin hülleli satışının perde arkasını yazdı. Güngör, Halk TV’nin yeni patronu Cafer Mahiroğlu’nun adının satışla ilgili hiçbir evrakta geçmediğine dikkat çekti. Söz konusu kanalın sahibi olarak ise Mahiroğlu’nun eniştesi Süleyman Özen görünüyor.

İşte Dilek Güngör'ün konuyla ilgili yazısından ilgili bölüm:

Halk TV'nin yeni patronu Cafer Mahiroğlu'nun adının satışla ilgili resmi hiçbir kayıtta geçmediği ortaya çıktı. Televizyonun sahibi Mahiroğlu'nun eniştesi Süleyman Özen görünüyor. Yönetiminde ise baldızı var. MASAK, İngiltere'deki şirketleri borç batağında olan Mahiroğlu'nun Londra'daki FETÖ sermayesiyle bağını araştırıyor

CHP'nin eski kanalı Halk TV'nin hülleli satışının perde arkası ortaya çıktı. Daha önce Deniz Baykal ve kızı Aslı Baykal'a ait iken satılan Halk TV'nin, yeni patronu Cafer Mahiroğlu'nun adının satışla ilgili resmi hiçbir kayıtta geçmediği ortaya çıktı. İngiltere'de yaşayan işadamı Mahiroğlu, neredeyse bütün akrabalarını yerleştirdiği şirket yönetimine kendisini dâhil etmedi. Daha önce Özdemir olan soyadını İstanbul 11. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin 11 Eylül 1989 tarihli ve 1989/315-E sayılı kararıyla Mahiroğlu olarak değiştiren Halk TV'nin paravan patronu, televizyonun yönetimini ikinci evliliğinden sonraki akrabalarına emanet etti.

Enişte başkan, baldız vekil

Ticaret Sicil Gazetesi'ndeki kayıtlara göre, Halk Radyo ve Televizyon Yayıncılık Anonim Şirketi'nin tek sahibi Süleyman Özen görünüyor. Mahiroğlu'nun eniştesi olan Süleyman Özen, Halk TV'nin yönetim kurulu başkanlığını yapıyor. Hollanda'da Spijkenisse'de yaşayan Özen, Dordrecht şehrinde 2005'ten beri bir kafe işletiyor. Mahiroğlu'nun ikinci eşinden (Safiye Küçük) baldızı Armağan Küçük ise Halk TV'nin Yönetim Kurulu Başkan Vekili. Televizyonun Yönetim Kurulu Üyesi ise Mahiroğlu'nun ikinci eşinin teyzesinin kızı olan Mediha Burumoğlu. Halk TV'yi, 3.5 milyon TL olduğu iddia edilen bütün borçlarını üstlenerek, çanta dolusu 2 milyon dolar nakit parayla aldığı söylenen Cafer Mahiroğlu'nun İngiltere'deki şirketleri ise her nasılsa batık durumda. (Sabah)
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Putsavar

her türlü lağım zihniyet gayrimeşru ilişki caaaahaaaaapeeeelilerde vardır.ZİNAYA çıkarın 10 yıl hapis ülkede caaahaapeli kimse kalmaz.

ali

batik(!) biri icin oldukca iddiali ve durustce(!) bir tavir! bu yatirim... ILKELI!) CHP YE HAYIRLI.OLSUN
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23