• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Paralel'in yeni tetikçisi Cumhuriyet, Bilal Erdoğan'ın ses kaydını yayınladı!

Yeniakit Publisher
2014-08-04 22:32:00 - 2014-08-04 22:36:16
Paralel'in yeni tetikçisi Cumhuriyet, Bilal Erdoğan'ın ses kaydını yayınladı!

Kurulduğu günden bu yana Laik sistemin bekçiliğine soyunan Cumhuriyet gazetesi, Paralel Cemaat'in kontrolüne girdikten sonra Pensilvanya'nın tetikçiliğini yapmaya devam ediyor. Bir diğer tetikçi Taraf'a yedeklik yapan gazete son olarak 25 Aralık darbe operasyonu dosyasını açarak 'FG etiketli' ses kayıtlarını yeniden internete servis etmeye başladı.

YENİAKİT.COM.TR - Pensilvanya Cemaati'nin ele geçirdiği iddia edilen Cumhuriyet gazetesi her gün yeni bir paralelliğe imza atıyor. 17 Aralık öncesinde haberleri Paralel İhanet Çetesi sözcüsü Zaman tarafından her gün yalanlanan ancak 17 Aralık sonrasında sürekli alıntılanarak kaynak gösterilen Cumhuriyet gazetesi, Vaiz Lobisi'nin tetikçisi Taraf gazetesinin yedeği oldu.

DÜN SÖVGÜ, BUGÜN TAPE KARDEŞLİĞİ

Yıllar boyunca Pensilvanya'da ikamet eden Gülen Örgütü Lideri Fetullah Gülen'e hakaretler yağdıran ancak 17 ve 25 Aralık operasyonları ile birlikte bu örgüt ve kurumları ile iç içe geçtiği görülen Cumhuriyet, dünkü nüshasında üstünün örtüldüğünü iddia ettiği 25 Aralık darbe operasyonunu yeniden gündeme getirmişti.

Zaman gazetesi tarafından da anons edilen Cumhuriyet haberi, kirli ittifakın yeni bir göstergesi olmuştu. Paralel Yapı'nın köşeye sıkıştırıldığı günlerde Can Dündar imzasıyla "can simidi" niteliğinde bir yazı dizisi hazırlayan Cumhuriyet'in, cumhurbaşkanlığı seçimlerine kadar "okyanus ötesi ısmarlamalı" montajlı ses kasetlerini yeniden gündeme getireceği iddia edilmişti.

İLK VAZİFELERİNİ YERİNE GETİRDİLER

Paralel Cemaat’in yeni gazetesi olan Cumhuriyet, dün yayınladığı yazı dizisinin ardından bugün Bilal Erdoğan’ın da aralarında bulunduğu birçok kişinin ses kaydını yayınladı. Ortam dinlemesi yapılarak Cumhuriyet ve CHP'ye servis edilen istişare toplantısında AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Emlak Daire Başkanı Sami Kılıç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sabri Kaya, İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı Yusuf Tülün, ENSAR Vakfı Genel Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu, ÖNDER Başkanı Hüseyin Korkut, Önder Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Başçı ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız'ın eğitim konusunda yaşanılan sıkıntıları masaya yatırdığı görülüyor. Sıradan görüşlerin beyan edildiği istişare toplantısında İmam Hatip Liseleri’nin de sorunlarına değiniliyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

BAYKAL’IN KASEDİ SONRASI RÜTBESİ YÜKSELEN TEKİN DE DÜMENDE

Başını Deniz Baykal’ın seks kasedi sonrası CHP yönetiminde rütbesi bir anda yükselen Gürsel Tekin’in çektiği tape’ciler, illegal biçimde dinlenilerek internete sızdırılan FG etiketli ses kaydıyla Paralel Yapı’nın rant kapısı olan eğitim alanında yaptığı reformlarla Pensilvanya’nın musluğunu kesen Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’ya da yüklendi.

Açıklanan her ankette açık ara farkla önde olduğu görülen Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı siyasi yollarla deviremeyen Paralel İhanet Çetesi-ETÖ-CHP ittifakının 10 Ağustos’a kadar Erdoğan ve çevresindeki isimleri yıpratmak için siyaset dışı başka hangi unsurlara sarılacağı ise merak konusu.

www.yeniakit.com.tr

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23