• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Papa Francis adına lokma döktürdü

Yeniakit Publisher
IHA Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Papa Francis adına lokma döktürdü

Papa Francis'in yaşamını yitirmesi, Bursa'nın İznik ilçesinde derin üzüntüye sebep oldu. 21 Mayıs 2025 tarihinde İznik ilçesine gelmesi beklenen Papa'nın ölümü sonrası, esnaf farklı noktalarda lokma döktürdü.

Vatikan, bir süredir sağlık sorunları yaşayan Papa Francis'in 88 yaşında hayatını kaybettiğini duyurdu. Kardinal Kevin Farrell canlı yayında yaptığı açıklamada, Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis'in Casa Santa Marta konutunda hayatını kaybettiğini ifade etti.

21 Mayıs'ta İznik'e gelmesi beklenen Papa'nın ani ölünü İznik'te herkesi şoka soktu. Papa'nın ziyaret edeceği Bazilika'da Turizm Bakanlığı hummalı bir çalışma sürdürürken gelen ölüm haberinin ardından İznik halkı büyük üzüntü yaşadı. Esnaf, Papa için farklı noktalarında lokma döktürdü.

Vatandaşlar ve esnaf, "Papa'nın gelmesi İznik'in ekonomisi için çok güzel olacaktı. Süreç ne olacak bilmiyoruz. Turizm açısından çok etkili olacaktı. Önümüzdeki günlerde programın nasıl olacağı açıklanacaktır" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Nur

Allah Allah ya ne tırlak millet olduk Allah rızası için dağıtın da sevap alın papa için lokma dağıtmak size ne sağlar

Bilal A.

Bir de cenaze namazını kılsaydınız bari, ardından yasin falan okurdunuz. Tövbe Tövbe!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23