• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Orhan Miroğlu'ndan flaş itiraf: Yanılmışım, bir sorun görmüyorlar

Yeniakit Publisher
2019-09-13 17:36:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Orhan Miroğlu'ndan flaş itiraf: Yanılmışım, bir sorun görmüyorlar

AK Parti eski milletvekili Orhan Miroğlu, CHP Ankara Milletvekili Murat Emir'in skandal kayyım çıkışına sert tepki gösterdi.

AK Parti eski milletvekili Orhan Miroğlu, CHP Ankara Milletvekili Murat Emir'in kendisine yöneltilen "PKK marşının okunması ve marş okunurken ayağa kalkılması, size göre kayyum atanması için yeterli mi değil mi?" sorusuna "Yeterli değil" cevabı vermesine sert çıktı.

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir'in skandal kayyım çıkışına tepkiler dinmiyor.

Orhan Miroğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "CHP milletvekiline, Hasan Basri Hoca soruyor: ‘PKK marşının okunması ve ayağa kalkılması, sizin için kayyum atanmasına yeterli mi değil mi?’Cevap: ‘Bana göre yeterli değil’, HDP nasıl ki, PKK üzerinden kriminalize ediliyor, şimdi de CHP, HDP üzerinden kriminalize ediliyor demiştim. Yanılmışım. CHP’li vekiller, kendilerini bayağı aşmışlar, misak-ı milli kitabını kapatmış, PKK marşının okunmasında bile bir sorun görmüyorlar artık" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ercan

Bu "PKK terör örgütü değildir" diyen zat değil mi?

Kimsi o

Omuz omuza meğri meğri tüeküleri söyleyen PKK ile birlikte Hani Şivan Perver diye biri vardı ve Bizim Üst düzeydekilerde  ahey ahey diye salınan kimdi o acaba CHP mi yoksa Akp mi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23