• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Omuzlara alındı! Şeyh İkrime Sabri, teröristlerin yasağını deldi

Yeniakit Publisher
2020-01-24 15:47:00 -
Omuzlara alındı! Şeyh İkrime Sabri, teröristlerin yasağını deldi

Mescid-i Aksa İmam Hatibi ve Kudüs Yüksek İslam Heyeti Başkanı Şeyh İkrime Sabri, İsrail polisinin koyduğu bir haftalık Mescid-i Aksa'ya giriş yasağını delerek Harem-i Şerif'e girdi.

Eski Kudüs ve Filistin Müftüsü Şeyh İkrime Sabri, işgal altındaki Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Mescid-i Aksa'ya Filistinlilerin omuzları üstünde girdi. İsrail polisinin yasağını delen Şeyh Sabri, tekbirler eşliğinde Mescid-i Aksa'nın El-Esbat (Aslanlı) Kapısı'ndan giriş yaptı.

Şeyh İkrime Sabri, 21 Ocak Salı günü düzenlediği basın toplantısında, İsrail'in Kudüs'ün dini ve kanaat önderlerini sistematik bir şekilde hedef aldığını belirtmişti.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Sabri, 19 Ocak Pazar günü basın mensuplarına yaptığı açıklamada da "cuma hutbesinde provokasyon" iddiasıyla İsrail polisi tarafından sorgulandığını ve kendisine bir hafta Mescid-i Aksa'dan uzaklaştırma cezası verildiğini söylemişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Zeynep

Allah cc yolunda başkasından korkmamamız gerektiğini gösterdi bize.Allah cc seni ve bütünün müminler Korusu

Yolcu

İletişimin çok kolay olan dünyamızda derdi, davası olan hâkikaten müslüman olanın muhakkak bir; Mekke, Medine ve Kudüs derdi, davası, düşüncesi hasılı bir meselesi vardır. Hakikaten Mü'min olanlara birlik, beraberlik muvaffakiyet afiyet ihsan etsin RABBİM.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23