• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Okullar tatil mi son dakika 6 Aralık okullar nerelerde tatil

Yeniakit Publisher
2019-12-05 11:49:00 - 2019-12-05 11:50:58
Okullar tatil mi son dakika 6 Aralık okullar nerelerde tatil

Ankara'da okullar tatil mi? Meteoroloji Ankara, Malatya, Eskişehir, Elazığ, Kahramanmaraş, Afyonkarahisar ve Kütahya başta olma üzere pek çok ilde kar yağışı uyarısında bulundu. Meteoroloji’den yapılan son dakika uyarısı üzerine yarın okullar tatil mi? Okullar nerelerde tatil? 6 Aralık Cuma okullar tatil mi? Soruları da hem öğrenci hem de veliler tarafından merakla sorgulanmaya başlandı. Peki okullar tatil mi? Okullar tatil mi oldu? İşte okul tatil haberi.

Meteoroloji Ankara, Malatya, Eskişehir, Elazığ, Kahramanmaraş, Afyonkarahisar ve Kütahya başta olma üzere pek çok ilde kar yağışı uyarısında bulundu. Meteoroloji’den yapılan son dakika uyarısı üzerine yarın okullar tatil mi? Okullar nerelerde tatil? 6 Aralık Cuma okullar tatil mi? Soruları da hem öğrenci hem de veliler tarafından merakla sorgulanmaya başlandı. Peki okullar tatil mi? Okullar tatil mi oldu? İşte okul tatil haberi.

Yurdun Doğu Karadeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu ile İstanbul ve Kocaeli'nin kuzeyi, Sakarya, Düzce, Ordu, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Hatay çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Doğu Anadolu (Ardahan hariç) ile Kırşehir, Kayseri, Konya, Nevşehir, Aksaray, Karaman, Niğde, Bayburt ve Gümüşhane çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Güneydoğu Anadolu ile Adana’nın doğusu, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Hatay çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, Kahramanmaraş’ın kuzey ilçeleri, Malatya ve Elazığ’ın yüksekleri ile Kayseri çevrelerinde yoğun kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.  Rüzgar, genellikle kuzeyli, Güneydoğu Anadolu'da doğu ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Akdeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-70 km/sa), Mersin'in Silifke, Gülnar, Aydıncık, Bozyazı ve Mut ilçelerinde fırtına (60-90 km/saat) şeklinde esecek.

Okullar tatil mi?

Ankara, Malatya, Eskişehir, Elazığ, Kahramanmaraş, Afyonkarahisar ve Kütahya okulların kar tatili olup olmayacağı yönünde Valiliklerden ve MEB’den henüz bir açıklama gelmedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ışık

Umarım Elazığ'da okullar tatil olur umarım.... Allah'a çok dua ediyorum umarım kabul olur duam...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23