• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Nem bulutları kentin üzerini örttü

Yeniakit Publisher
DHA Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Nem bulutları kentin üzerini örttü

Hava sıcaklığının 34 dereceye, nem oranının ise yüzde 85'e ulaştığı Antalya'da şehir adeta buhar bulutlarına teslim oldu.

Antalya’da yaz mevsimi kavurucu etkisini artırarak sürdürürken, nem oranındaki artış kentte bunaltıcı bir hava yaşattı. Kentte sıcaklık ve nemin etkisiyle kent buhar bulutuna büründü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, bugün kentte hava sıcaklığı 34 dereceye ulaştı. Nem oranı ise yüzde 85 seviyelerinde seyretti. Özellikle sabah saatlerinde etkili olan yoğun nem bulutları görüş mesafesini düşürdü. Yüksek noktalardan bakıldığında binaların üzerinde nem bulutları oluştu. Beydağları ve deniz, bulutların arasında kayboldu.

Nem oranı gittikçe artacak

Bunaltıcı havadan kaçmak isteyen yerli ve yabancılar, sabah erken saatlerden itibaren Konyaaltı Sahili'ne gitti. Denizde serinleyen tatilciler, sıcaktan korunmaya çalıştı. Kimileri Akdeniz'in mavi sularında serinlerken, kimileri sahil kenarında oturmayı tercih etti. Tatilciler, şemsiye açarak gölgelik alanlarda vakit geçirdi.

Uzmanlar, nemin önümüzdeki günlerde de etkili olacağını ve yükseleceğini belirtti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23