• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Nasıl karar? Mahkemeden elini kolunu sallayarak çıktı

Yeniakit Publisher
2022-07-14 20:24:00 -
Yeni Akit'i Google'da takip et, hiçbir gelişmeyi kaçırma.
Nasıl karar? Mahkemeden elini kolunu sallayarak çıktı

Düğünde rastgele ateş ederek 2 kişi yaralayan şüpheli serbest bırakıldı. Karara tepki gösteren vatandaşlar "Bu nasıl karar? Magandalığın son bulması için insanlar mı ölmeli" ifadelerini kullandı.

Aksaray'da düğünde pompalı tüfekle rastgele ateş açarak 2 kişiyi yaralayan şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Gözaltına alınan şüpheli M.A.B'nin (44) emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan tüfekten çıkan saçmalarla yaralanan ve Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören Serdar B. ve Arif B'nin taburcu edildiği öğrenildi.

Taşpazar Mahallesi'ndeki düğün töreninde, bir kişinin pompalı tüfekle havaya rastgele ateş açması sonucu Serdar B. (48) ve Arif B. (42) yaralanmıştı.

"Mahkemeden magandaya ödül

Vatandaşlar mahkemenin verdiği karara "Bu nasıl karar? Magandalığın son bulması için insanlar mı ölmeli." sözleriyle tepki gösterdi. 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23