• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Naim Erol Özgüner kimdir? Ekrem İmamoğlu İBB atama Naim Erol Özgüner hangi göreve getirildi

Yeniakit Publisher
2019-04-29 08:45:00 -
Naim Erol Özgüner kimdir? Ekrem İmamoğlu İBB atama Naim Erol Özgüner hangi göreve getirildi

Usulsüzlük ve şaibeler neticesinde mazbata alarak göreve başlayan CHP, İYİ Parti ve terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin 31 Mart yerel seçimlerinde ortak adayı olan Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra İBB’de ilk atamalarını yaptı. İmamoğlu kendisine beş danışman atadı. Danışmanları arasında Naim Erol Özgüner da var. Naim Erol Özgüner hangi göreve getirildi?

Usulsüzlük ve şaibeler neticesinde mazbata alarak göreve başlayan CHP, İYİ Parti ve terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin 31 Mart yerel seçimlerinde ortak adayı olan Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra  İBB’de ilk atamalarını yaptı. İmamoğlu kendisine beş danışman atadı. Danışmanları arasında Naim Erol Özgüner da var. Naim Erol Özgüner hangi göreve getirildi?

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) İstanbul seçim sonuçlarına ilişkin son kararını söylemezken, CHP, İYİ Parti ve terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP ortak adayı olarak İBB koltuğuna oturan Ekrem İmamoğlu, İBB Özel Kalem Müdürü görevine Nuri Sait Yıldırım’ı atadı. Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanı olaraksa  Nurten Uğursoy atandı. Başkan İmamoğlu 2 bürokratın dışında 5 danışman ataması da yaptı. Danışman olarak atanan isimler şöyle: Melih Geçek, Ertan Yıldız, Naim Erol Özgüner, Yiğit Oğuz Duman ve Murat Ongun.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23