• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mustafa Kemal'i anlattı, İBB'den 320 bin aldı - İstismarcı Kemalistlere tokat: Bu ülkede Atatürk'ü babasının hayrına anlatacak Kemalist yok mu?

Yeniakit Publisher
2020-11-09 15:55:00 - 2020-11-09 16:29:16

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Mustafa Kemal'i anlattı, İBB'den 320 bin aldı - İstismarcı Kemalistlere tokat: Bu ülkede Atatürk'ü babasının hayrına anlatacak Kemalist yok mu?

Müzisyen Pınar Ayhan'ın Mustafa Kemal'in hayatını anlattığı 'Kemal Gösterisi' için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'den 320 bin lira aldığı ortaya çıktı.

Müzisyen ve sunucu Pınar Ayhan'ın Zorlu PSM Turkcel Platinum'da sahnelediği Mustafa Kemal'in hayatını anlatan 'Kemal gösterisi' için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden 320 bin lira aldığı ortaya çıktı.

Pınar Ayhan'a yapılan ödemenin makbuzunu sosyal medya hesabı twitter üzerinden paylaşan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ayhan'a ödenen astronomik rakam için, "Solda Atatürk para kazanmanın yolu haline geldi." değerlendirmesini yaptı. Yılmaz Özdil'in tartışmalı kitabına da dikkat çeken Gökçek, "Yılmaz Özdil Atatürk kitabını 2 bin 500 liradan satarsa, Pınar Ayhan Atatürk'ü anlatmayı Ekrem İmamoğlu'na 320 bin liraya satmaz mı?" dedi.

Konuya ilişkin paylaşımda bulunan Gazeteci Cengiz Alçayır ise "Bu ülkede Atatürk'ün hayatını bedava, babasının hayrına anlatacak bir tane bile Atatürkçü yok mu?" diye konuştu.

 

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

diyarbakırlı

YAZIK BU PARAYA, YAZIK BU MİLLETİME, YAZIK BU DEVLETİME, YAZIK BU İSTANBULLUMA, YAZIK FAKİR FUKARAMA. HARAM ZIKKIM OLSUN BU PARAYI ALANLARA.

Alï

kerizler böyle söğuşlenir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23