• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mustafa Balbay CHP’nin dizayn edildiği yalanını böyle savundu!

Yeniakit Publisher
2019-11-22 00:26:00 - 2019-11-22 00:28:19
Mustafa Balbay CHP’nin dizayn edildiği yalanını böyle savundu!

Kemalist Cumhuriyet yazarı Mustafa Balbay, katıldığı bir televizyon programında, partisinin Erdoğan tarafından dizayn edildiğine dair yalanı skandal ifadeler savundu. Balbay, Erdoğan'ın siyaseti dizayn ettiğini öne sürerek Yeniden Refah Partisi Lideri Fatih Erbakan'ın AK Parti'ye katılacağını söyledi.

CHP'nin FETÖ'cüler tarafından dizayn edilmesiyle başa Kemal Kılıçdaroğlu'nun getirmesini unutan eski vekil, Kemalist Cumhuriyet yazarı Mustafa Balbay, katıldığı bir televizyon programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iftiralarda bulundu.

Mustafa Balbay, Sözcü Gazetesi’nde kalem oynatan Rahmi Tura'n'ın CHP'li bir kişinin genel başkan olmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü yalanını ortaya atmasını tepki çeken açıklamalarla savundu. 

Kemalist  Balbay'ın skandal ifadeleri:

Erdoğan'ın çevresinde üç tane genel başkan var.  Mesela Numan Kurtulmuş, AK Parti'ye geçiş sürecinde 'Bize çok cazip bir teklif geldi' dedi. Saadet Partisi'ni Millet İttifakı'nda olmaması için davet etti. Erdoğan siyasi dizayna ilişkin böyle hamleler yaptı. Fatih Erbakan ilk seçimde AK Parti'den milletvekili olacak. Çünkü Saadet Partisi'ni yanına çekemedi. Böyle yapacak. Erbakan yüzde 95 olacak. Çünkü böyle bir şey hazırlandı.

Tepki çekti

Balbay'ın açıklamaları sosyal medyada tepki çekerken, "Her lideri Kılıçdaroğlu, her partiyi CHP sanıyor" yorumları yapıldı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

CHP'li eski vekil itiraf etmişti

CHP eski milletvekili Yılmaz Ateş, CHP'nin FETÖ tarafından teslim alındığını ifade ederek, "Deniz Baykal'a yönelik kaset kumpası ile CHP FETÖ'ye teslim oldu" demişti.

Kaset olayının FETÖ'nün önünü açtığını sözlerine ekleyen Ateş, "CHP, FETÖ'ye teslim olmamış olsaydi MİT kumpası ve 15 Temmuz darbe girişimi gerçekleşemezdi" ifadelerini kullanmıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Tata Tonga

CHP ye fetöcüler operasyon yapmadı mı? Baykal'ın kaseti çarşaf çarşaf gazetelerde haber olmadı mı? ..

memo

kemale yaranacağım diye nazilli gevreği gibi yuvarlanma hemşo ulusalcı ol gözümün yağını ye
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23