• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Muhalefetin hali bu! Atatürk fotoğrafını saatlerce tartıştılar

Yeniakit Publisher
2022-05-23 22:44:00 -
Muhalefetin hali bu! Atatürk fotoğrafını saatlerce tartıştılar

CHP'nin İstanbul'da düzenlediği mitingde platformda Atatürk fotoğrafının bulunmaması CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında tartışıldı.

CHP'nin İstanbul Maltepe mitinginde platform üzerinde Atatürk portresinin olmaması tartışıldı. Kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı, platformda Atatürk portresinin olmamasına bağırarak tepki gösterdi.

Bir diğer konuk CHP'ye yakınlığı ile bilinen Bedri Baykam ise miting alanında Atatürk portresinin olduğunu belirterek bunda kötü bir durum olmadığını söyledi.

Ardından söz alan bir dönem CHP için anket yapan Hakan Bayrakçı ise yine de platformda Atatürk portresinin bulunması gerektiğini söyledi.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Oğuzhan Öztürk

Hakan Bayrakçı haklı. Millete, AK Partiye Atatürkü dayatıyorlar ama Kılıçdaroğlunun yanına Atatürkü resmini yakıştıramıyorlar. Belliki DERSİM in intikamını alıyorlar. Birde utanmadan millete çıkıp Atatürkçü partiyiz diyorlar. Aslında siyasi partiler seçimlerde ve mitinglerde Atatürk ve bayrak gibi değerleri kullanmamalıdır. Seçime Atatürk bayrak ve dini değerler karıştırılmasa daha iyi olur. Savaşa gitmiyoruz.

Okur

Bunlar bu kanalda hep böyle abuk sabuk topluma yararı olmayan programlar. Zaten Ahmet hakanın olması hata. İzlemeye değmez. Hele bedri midir Baykam mıdır nolduğu belirsiz şakşakçı kanal reyting kaybediyor bunlar yüzünden.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23