• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Muğla’da Ramazan pidesi 3 lira

Yeniakit Publisher
2020-04-22 13:50:55 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Muğla’da Ramazan pidesi 3 lira

Muğla Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Güven Akarken, Ramazan pidesinin fiyatına yönelik açıklama yaptı.

Muğla Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Güven Akarken, Ramazan pidesinin fiyatına yönelik açıklama yaptı. Buna göre 300 gram sade ramazan pidesinin fiyatı 3 lira olarak belirlendi.

Muğla Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Güven Akarken yaptığı açıklamada, "Ramazan pidesinin 300 gramını 3 lira olarak belirledik. Korona virüsle mücadele sürecinde vatandaşlarımızın Ramazan ayını en kalbi duygularımla kutluyorum. İnşallah bayrama kadar bu virüsü defeder, iki bayram birden kutlarız. İçişleri Bakanlığımızın korona virüs ile mücadele kapsamında Ramazan ayı tedbirlerine yönelik yayınladığı genelgede yer alan Ramazan pidesi ve ekmek satışı ile ilgili kurallara vatandaşımızın uymasını bekliyoruz" diyerek halkın bu süreçte sosyal mesafeye dikkat etmesini istedi.

Akarken ayrıca mal temini ve tedarikte bir sorun olmadığını, fırınlarda yeterli stok yapıldığını dile getirdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23