• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

MHP’li isimden Akşener’e sert tepki: Yaşından başından utan

Yeniakit Publisher
2020-04-05 09:38:00 -
MHP’li isimden Akşener’e sert tepki: Yaşından başından utan

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, infaz indirimi ile ilgili kara propaganda yürüten ve düzenlemenin amacını çarpıtan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e sert tepki gösterdi.

Cezaevlerindeki yoğunluğun azaltılması maksadıyla hazırlanan infaz paketine muhalefetin kuru eleştirileri sürüyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, infaz paketini çarpıtarak kirli bir algı operasyonu yapmaya çalıştı. 

Akşener, "AK Parti ve küçük ortağının infaz indirimi yasasında;  kadına şiddet, çocuk istismarı gibi kanayan yaramız olan suçlar da var." diyerek infaz indirimine yönelik Cumhur İttifakı'na akılalmaz bir iftira attı.

Sert tepki

MHP Hatay Milletvekili ve TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyon Üyesi Lütfi Kaşıkçı, Akşener'in iftirasına sert tepki gösterdi. Twitter hesabından bir paylaşım yapan Kaşıkçı, "Ne kadar kolay yalan söyleyebiliyorsun. Yazık yaşından başından, sorumlu olduğun kişilerden hiç değilse utan." ifadelerini kullandı.

Lütfi Kaşıkçı'nın sözlerine vatandaşlardan destek gelirken, Akşener'e yönelik tepkiler sosyal medyada çığ gibi büyüdü.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

BOYCOTT ISRAEL(BDS)

YALANCININ ONURU OLMAZ

Remzi Hocaoğlu

Bu kadının ınanın şu korona umuruda değil. Bunlar ihanet fetönun gölgesinde başladılar. Kendini siyasi nimet sanan bir megalomanluk Politikada bir virüsten daha tehlike saçar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23