• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mehmetçik, Esed ve teröristleri vuruyor

Yeniakit Publisher
2020-02-14 10:19:00 -
Mehmetçik, Esed ve teröristleri vuruyor

Türkiye’nin çeşitli birliklerinden Hatay’ın İskenderun ilçesine trenle getirilen askeri araçlar sınır birliklerine sevk edilirken, buradan da sınırda hazır bekletilen askerlerle birlikte İdlib bölgesindeki gözlem noktaları ve üslere takviye olarak gönderildi.

 Göksel Çağlav  Ankara 

Türkiye’nin çeşitli birliklerinden Hatay’ın İskenderun ilçesine trenle getirilen askeri araçlar sınır birliklerine sevk edilirken, buradan da sınırda hazır bekletilen askerlerle birlikte İdlib bölgesindeki gözlem noktaları ve üslere takviye olarak gönderildi. Türkiye’nin Şubat ayı sonuna kadar rejim güçlerine verdiği sürede geri çekilme durumu olmaması durumunda Askeri müdahalenin kaçınılmaz olduğu, bu sevkiyatlarla bir kez daha vurgulandı.

Olası askeri müdahale sırasında kara birliklerinin desteklenmesi için sınırdaki füze rampalarına da destek yapılarak sayıları artırıldı. TSK destekli SMO, katil Esed’e bağlı rejim güçleri ile bölgede sıcak çatışmalar yaşarken, TSK sınırdan ve bölgedeki üslerinden roketatar tank ve obüslerle rejim güçlerini geri püskürtmek için destek atışları yapmaya devam ediyor. Rusya ile varılan anlaşmaya rağmen Tel Rıfat’tan çıkmayan terör örgütü PKK/YPG güçleri de yoğun ateş altına alınarak mevziler imha ediliyor.
Yeni Akit Gazetesi

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ahmet

Vuruyorlar mı? Yoksa......
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23