• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mehmet Ali Erbil ne uçkurunu tutabiliyor, ne çenesini

Yeniakit Publisher
2022-05-17 13:14:00 -
Mehmet Ali Erbil ne uçkurunu tutabiliyor, ne çenesini

Çarkıfelek adlı yarışma programı ile yıllarca Türk ahlak yapısına yönelik saldırılara öncülük eden Mehmet Ali Erbil, sunucu Melike Öcalan'a söylediği skandal sözlerinin ardından pişkince bir açıklama yaptı.

Çarkıfelek adlı yarışma programı ile yıllarca Türk ahlak yapısına yönelik saldırılara öncülük eden Mehmet Ali Erbil, sunucu Melike Öcalan'a söylediği skandal sözlerinin ardından pişkince bir açıklama yaptı. Öcalan’a yönelik, “Çok güzelleşmişsin sen. Elimi değdirdiğim herkes meşhur oluyordu. Bir sana değdiremedim elimi” gibi alçakça ifadeler kullanan Erbil, ''Yanlış anlaşıldığımı ve iyi niyetimin suistimal edildiğini daha önce de açıkladım." dedi. Ahlaksız Erbil, "Ben zaten ona takılmıştım. Herkese takılıyorum ben. Neden böyle tepkiler geliyor anlamış değilim'' diyerek, utanmadan bir de zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalıştı.

 

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Saim Dinç

Pervasız adam.! Ne ar var.? Ne haya.? Büyük dedesi rahmetli Şeyh Muhammed Esad Erbilî Efendi Hazretlerinin kemiklerini sızlatıyor.!

Zülkarneyn

Anlayış Edep kabında saklıdır. Edebi olmayanın anlayışı da olmaz. Tepkileri anlayamaması çok normal. Takılmak yada şaka yapmak bahane olamaz. Zira Her Latifede Bir Gerçeklik payı vardır.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23