Oğlu ile gittiği kafede sandviç sipariş eden adam, garsonun kendisine mayonezin bittiğini söylemesine sinirlenerek kafeyi ateşe verdi. İspanya’da yaşanan dehşet verici olay dünyanın da gündemine oturdu.
İspanya’nın Sevilla kentine bağlı Los Palacios y Villafranca kasabasında akılalmaz bir olay yaşandı. Las Postas adlı kafeye oğlu ile birlikte giden 50 yaşındaki adam, iki sandviç sipariş etti. Siparişler gelince garsona mayonez istediğini söyledi.
Garsonun mayonezin bittiğini söylemesi üzerine sinirlenen adam kafeden ayrıldı. Şahsın birkaç dakika sonra içerisinde benzin olan 1,5 litrelik bir şişeyle kafeye geri geldiği aktarılan haberlerde, zanlının kafeye ateşe vermesinin ardından kaçtığı sırada bir garson tarafından kovalandığı ve kısa sürede polis tarafından yakalandığı da ifade edildi.
Çalışanlar tarafından kısa sürede söndürülen yangında, aralarında küçük bir çocuğun da bulunduğu toplam 3 kişinin yaralandığı açıklandı.
