• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Maske ne zaman dağıtılacak? Maske kodu nasıl alınır?

Yeniakit Publisher
2020-04-10 17:16:00 -
Maske ne zaman dağıtılacak? Maske kodu nasıl alınır?

Maske ne zaman dağıtılacak? Maske kodu nasıl alınır? Eczanelerden ücretsiz maske dağıtılacağı vatandaşlara bildirildi. Bu işlem eczanelere belirli kodların söylenmesi sonucunda gerçekleştirilecek. Peki ama maskeler ne zaman dağıtılacak ve kodlar nereden alınacak? Bedava maskeler hangi tarihten itibaren dağıtılacak? Maske kodu telefona nasıl gelecek? Kodlar ne zaman alınacak? Eczanelerden ücretsiz, bedava maske nasıl alınır? İşte merak edilen bütün bu soruların cevabı haberimizin detayında...

Bedava maskelerin ücretsiz olarak verileceğinin bildirilmesinden sonra "bedava maskeler ne zaman dağıtılacak?" sorusunu vatandaşlar araştırıyor. Maske için gönderilecek olan kodun ne zaman geleceği de büyük bir merak konusu. Peki maske için kodlar ne zaman gönderilecek? Bütün bu sorular vatandaşların aklını kurcalarken, sizler için cevapları derledik. İşte maske dağıtımına ilişkin detaylar ve maske kodu...

Ücretsiz maske almak isteyen vatandaşlar, eczanelere, telefonlarına gelen kodu ve T.C. kimlik numaralarını göstererek bedava maske alabilecekler. Kişi başına 10 gün için 5 adet maske verilecek. İzdiham ve haksızlıkların önüne geçilebilmesi için yapılan bu uygulama, kısa sürede düzene girecek.

Sevkiyatlar gerçekleştirildikten sonra eczanelerden ücretsiz maske temin edilebilecek. Bedava maske almak isteyen kişile, telefonlarına gönderilecek kodları eczaneye göstererek ücretsiz olarak 10 gün için 5 adet maske alabilirler.

Peki ama maske kodu telefonlara nasıl gelir?

Vatandaşlar Sağlık Bakanlığı tarafından cep telefonlarına gönderilecek mesajdaki kodu eczanelerimize bildirerek maske alabilecek. 

Maskeler ne zaman alınacak?

10 Nisan sabanından itibaren Ankara'da, eczanelere maske dağıtılmaya başlandı. Aynı şekilde Türkiye geneline maske gönderilecek. Kısa bir süre içerisinde de maskeler eczanelerden alınacak.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23