• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Malezya'da FETÖ operasyonu!

Yeniakit Publisher
2017-05-03 14:38:00 - 2017-05-18 17:53:08
Yeni Akit'i Google'da takip et, hiçbir gelişmeyi kaçırma.

Malezya'da biri uluslararası bir okulun müdürü olan diğeri iş adamı olduğu belirtilen iki Türk vatandaşı tutuklandı.Ulusal güvenliği tehdit eden faaliyetlerde bulundukları şüphesiyle tutuklandıkları belirtilen iki kişinin terör örgütü FETÖ ile bağlantılı oldukları belirtiliyor.

Malezya'da okul müdürü Turgay karaman ve iş adamı İhsan Aslan  ulusal güvenliği tehdit eden faaliyetlerde bulundukları gerekçesiyle tutuklandı.

Karaman’ın avukatı Rosli Dahlan  bu kişilerin, FETÖ’cü olduğu yolundaki söylentileri reddetti ve “Bu kişiler akademisyendir. Gülenci faaliyetlerle suçlanmıyorlar” dedi.

Sosyal medyada Fetullahçı Terör Örgütüne yakın hesaplar iki ismin kaçırıldığını öne sürmüştü.

İnsan hakları örgütü Human Rights Watch, Karaman ve Aslan’ın zorla Türkiye’ye gönderilmemeleri gerektiğini bildirerek, bu konuda soruşturma yapılmasını istedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23