• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

LGBT’li sapkınlar Ekrem İmamoğlu için sokağa koştu

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:
LGBT’li sapkınlar Ekrem İmamoğlu için sokağa koştu

İBB ve Ekrem İmamoğlu hakkındaki soruşturmayı bahane ederek sokaklara dökülen marjinal gruplar ortalığı velveleye veririken, LGBTİ’li sapkın gruplar da Ekrem İmamoğlu’na destek için sokağa indi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve 99 şüpheli hakkında "suç örgütü yöneticisi olmak", "suç örgütüne üye olmak", "irtikap", "rüşvet", "nitelikli dolandırıcılık", "kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirmek" ve "ihaleye fesat karıştırmak" suçlarından başlatılan soruşturma sürüyor.

Ekrem İmamoğlu’nun yolsuzluk soruşturmasında gözaltına alınmasını bahne ederek yandaşlarını sokağa davet eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sokakları karıştırdı. Sözde Ekrem İmamoğlu’n destek için kanunları çiğneyerek sokağa inen başta CHP’liler olmak üzere birçok marjinal grup polislere saldırdı.

EKREM’E BİR DESTEK DE LGBT’DEN

CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınmasını protesto eden marjinal gruplar arasında sapkın LGBT dernekleri de yerini aldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hafız

Allah'ım hidayete erdir amin.

Bozok

Eeee normal. İ.nenin i.ne dostları olur.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23