• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kutsal topraklarda Siyonist Yahudi işgali!

Yeniakit Publisher
2020-01-25 19:06:00 -
Kutsal topraklarda Siyonist Yahudi işgali!

Siyonist İsrail’de yayın yapan haber televizyonu‘Kanal 12’nin, Mekke’nin kalbinden canlı yayın yapması İsrail ve Arap medyasında gündem oldu. Mekke’yi gezen Kanal 12’in muhabiri Enrique Zimmerman, Suudi vatandaşlarla yaptığı röportajları canlı yayında aktarması ise ilginç bulundu.

Suudi Arabistan ile işgal devleti İsrail arasındaki yakınlaşma politikaları, son hızla sürüyor. Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ın yönetime geçmesinden sonra ülkede uygulamaya koyduğu Batı yanlısı reforumlar ve İsrail ile yakınlaşma politikası en çok İsraillileri sevindiriyor.

Müslüman olmayanların Mekke ve Medine'ye girmelerinin yasak olduğu ülkede, yasalar giderek yumuşatılmaya başlanmasıyla birlikte terör devleti İsrail'den, Suudi Arabistan'a resmî ve turistik ziyaretlerin arttığı gözlendi. Son olarak İsrail haber kanalı ‘Kanal 12'nin Mekke'nin kalbinden canlı yayın yapması İsrail ve Arap medyasında gündem oldu.

Mekke'yi gezen Kanal 12'in muhabiri, Suudi vatandaşlarla yaptığı röportajları canlı yayında aktarması ise ilginç bulundu.

İsrailli gazeteci Enrique Zimmerman, Riyad, Cidde ve Medine sokaklarında dolaşırken "barış" meseleleri ve ‘İsrail'le ilgili sokakta yayalar ile yaptığı konuşması, İsrail'in en yaygın olanı ‘Kanal 12'de yer aldı.

‘Kanal 12'nin haberine göre, İsrailli gazetecinin konuştuğu Suudilerin tepkileri değişikti; çoğu Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ın reformları ve siyasi konularda yorumda bulunmaktan kaçınırken, genellikle ‘barış' hakkında konuştukları gözlendi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adel Al-Jubeir ise, dün yaptığı basın toplantısında Suudi Arabistan'ın İsrail ile hiçbir ilişkisi olmadığını söyledi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İslam

YAZIKLAR OLSUN ALLAH HESABINIZI ACİL GÖRSÜN

Hasanali kose

Bizdiyoruzki Allahim sadece Kudusu degil Allahim Mekkeyi Medineyide kurtar bu siyonist lerin elinden
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23