• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kuruluş Osman sezona öyle bir başladı ki... Tam 4 tane!

Yeniakit Publisher
2021-09-15 17:11:00 - 2021-09-15 17:19:14
Kuruluş Osman sezona öyle bir başladı ki... Tam 4 tane!

ATV'de üçüncü sezonu merakla beklenen reyting rekortmeni Kuruluş Osman dizisine dört ödül birden geldi.

ATV ekranında yayınlanan iki sezonunda da seyirciden büyük ilgi gören ve reytinglerin zirvesinde yer alan Kuruluş Osman ödüle doymuyor. Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz ile Erkan Nurhan’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’ yeni sezonda da ATV ekranlarında Çarşamba günlerine damgasını vurmaya devam edecek.

Üçüncü sezonunda yeni hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile bomba gibi girmeye hazırlanan atv'nin reyting rekortmeni dizisi 'Kuruluş Osman', yeni sezona dört ödülle başladı.

Malhun hatun törende

İstanbul Turizm Derneği (İSTTA) ve Golden Palm Dergisi'nin birlikte bu yıl yedincisini düzenlediği Golden Palm Awards ödüllerinde 'Kuruluş Osman'; Yılın Yapımcısı Mehmet Bozdağ, Yılın Dizisi, Yılın Erkek Dizi Oyuncusu Burak Özçivit, Yılın Kadın Dizi Oyuncusu Yıldız Çağrı Atiksoy ödüllerine layık görüldü. Törene 'Kuruluş Osman' oyuncularından Yıldız Çağrı Atiksoy, Emre Basalak, Rüzgar Aksoy ve Ömer Ağan katıldı.

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ'a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz ile Erkan Nurhan'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği 'Kuruluş Osman' yeni sezonda da atv ekranlarında Çarşamba günlerine damgasını vurmaya devam edecek.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Çoban

Reyting rekortmeni? Allah, Allah.. Bu diziyi hala seyreden var mı?

he var çoban
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23