• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Koronavirüs tedbirleri ne zaman kaldırılacak? | 20 yaş altı sokağa çıkacak mı?

Yeniakit Publisher
2020-04-28 15:22:00 -
Koronavirüs tedbirleri ne zaman kaldırılacak? | 20 yaş altı sokağa çıkacak mı?

Koronavirüs kısıtlamaları bitti mi? Koronavirüs salgını nedeniyle “Evde Kal” çağrılarına uyanlar “Koronavirüs ne zaman bitecek?” , “65 yaş üstü sokağa ne zaman çıkacak?” , “20 yaş altı sokağa çıkacak mı?” , “Okullar ne zaman açılacak?” , “Okullar mayıs ayında açılacak mı?” , “Berberler açıldı mı?” , “Kuaförler açılacak mı?” sorularının cevaplarını araştırıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kısıtlamaların ne zaman kaldırılacağını yönelik yaptığı açıklama ile bu sorulara cevap verdi. İşte, detaylar.

Tüm dünya gibi Türkiye’de koronavirüse karşı büyük bir savaş halinde. Hafta sonlarını kapsayan yasakların yanı sıra sosyal mesafe nedeniyle pek çok işletme de kapalı durumda. İşte, detaylar.

Koronavirüs tedbirleri ne zaman kaldırılacak? | 20 yaş altı sokağa çıkacak mı?

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında video konferans ile yapılan toplantı saat 15.00'te başladı.

Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, "Dünyadaki değişim, ülkemizin önünde yeni ve gerçekten çok büyük fırsat pencerelerinin açılmakta olduğuna işaret ediyor." dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

"Bir müddet daha dişimizi sıkacağız, güzel günlere de kavuşacağız.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Salgın tedbirlerini, belirlediğimiz takvime göre aşamalı olarak kaldırdıkça inşallah ülkemizde üretim çarkları yeniden tam hız dönmeye, halkımızın ve devletimizin kasası tekrar dolmaya başlayacaktır.

Bu sıkıntılı dönemde, tedbirlere riayet ederek bize destek veren, 83 milyon vatandaşımızın her birine, şükranlarımı sunuyorum.

Ülkemizin yaşadığı her sorun, sıkıntı, tehdit bu sorumluluğu üstlenme konusunda AK Parti'nin alternatifsiz olduğunu gösteriyor.

Bu süreçte fedakarlık yapmaz, salgını diğer ülkelerle eş zamanlı olarak geride bırakmazsak çok daha ağır kayıplar yaşayacağımızı biliyoruz.

Önümüzdeki dönemde en büyük gücümüz olan milletimizin gönlündeki mümtaz yerimizi daha güçlendirmenin gayreti içinde olacağız."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hakan

sayın başkanım tskler. allah razı olsun senden.artık sağlık bakanı ve ulaştırma bakanı harıcınde diğer bakanları değiştir.sayın başkanım biraz değişik yüzler hızlı dinamik insanlar görelim.tsklerr
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23