• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu'ndan başörtülü kadınlara saldırı açıklaması!

Yeniakit Publisher
2019-11-18 10:33:00 -
Kılıçdaroğlu'ndan başörtülü kadınlara saldırı açıklaması!

Karaköy'de başörtülü 2 genç kıza saldırı olayını değerlendiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ""Bu saldırılar asla kabul edilemez. Başörtülü bir kadına, başörtülü bir kızımıza başörtüsü taktı diye yapılan saldırıyı kınıyorum, lanetliyorum." dedi.

İstanbul Karaköy'de yolda yürüyen 2 genç kız, karşılarından gelen Semahat Y.'nin yumruklu saldırısına uğradı.

Olayın görüntülerinin ortaya çıkmasıyla birlikte emniyet ekipleri harekete geçti ve Semahat Y.'yi gözaltına aldı. Hakim karşısına çıkarılan saldırgan, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, konuyla ilgili açıklama yaptı ve saldırıyı kınadı.

Olayın provokasyon olduğunu dile getiren CHP Lideri, bu saldırılara toplumun her kesiminin tepki vermesi gerektiğini söyledi.

"Kınıyorum, lanetliyorum"

Abdulkadir Selvi'ye konuşan Kemal Kılıçdaroğlu "Bu saldırılar asla kabul edilemez. Başörtülü bir kadına, başörtülü bir kızımıza başörtüsü taktı diye yapılan saldırıyı kınıyorum, lanetliyorum. Ayrıca toplumun tüm kesimlerinin bu ve benzer saldırıları şiddetle kınaması, lanetlemesi lazım. Bu türden saldırıları yapanların provokatör olduğu kanısındayım. Toplumu germe, ayrıştırma, toplumu kutuplaştırma gibi bir görev üstlendiklerini düşünüyorum. Toplumun her kesiminin de siyasi görüşü, inancı, kimliği ne olursa olsun bu tür olaylara en sert tepkiyi vermesi gerekir." ifadelerini kullandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ahmet

Helalll sayın başkanım.

Küstah

KeMAL in yediği yumruk biraz aklını başına getirmiş anlaşılan...aksi şekilde konuşsam bir yumruk daha yerim diye düşünmüştür. ..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23