• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kerkük'ün eski Valisi hakkında flaş gelişme

Yeniakit Publisher
2017-10-18 14:46:00 - 2017-10-18 15:38:56

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Kerkük'ün eski Valisi hakkında flaş gelişme

Irak İdari Yargı Mahkemesi, Kerkük eski Valisi Necmeddin Kerim’in görevden alınmasına yönelik kararı onayladı.

Irak’ta İdari Yargı Mahkemesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, Kerkük Valisi Kerim'in görevden alınmasına karşı mahkemeye itiraz ettiği belirtilerek, yapılan itiraza karşı Kerim'in görevden alınmasının onaylandığı belirtildi.

Irak Meclisi, Kerim'i 14 Eylül tarihinde görevden almıştı.

YERİNE VALİ YARDIMCISI ATANMIŞTI

Irak merkezi yönetimi, ülke güçlerinin Kerkük'te güvenliği sağlamasından sonra kente Vali Yardımcısı Rakan Sait Cuburi'yi vali olarak atamıştı.

Cuburi, dün yaptığı basın toplantısında, "Valilik görevine bugünden itibaren merkezi Bağdat hükümeti tarafından atanmış bulunuyorum. Kentteki hayatın yeniden normale dönmesi için vali olarak gereken görevi üstleniyorum.'' demişti.

AA

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23