• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Kasımpaşa'nın 3 puanı gaspedildi'

Yeniakit Publisher
2014-02-12 16:39:39 - 2014-02-12 16:46:25
'Kasımpaşa'nın 3 puanı gaspedildi'

Kural hatası nedeniyle tekrarlanan maçta Beşiktaş'a 3-0 kaybeden Kasımpaşa'da Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz TFF'ye ateş püskürdü. Öksüz, "Futbolu dizayn eden eller var" dedi.

Hasan Hilmi Öksüz, Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği arasında son yapılan toplantıda da maçın yeniden oynanması ile ilgili duyduğu rahatsızlığı dile getirdiğini kaydederek, şunları kaydetti: "Toplantıda Sayın Demirören'in yüzüne de söyledim, bu maçın yeniden oynatılması büyük bir hatadır. Hakem ilk maçta Donk'un yaptığı hareketi kartla cezalandırmış, oyuncumuz bu kart yüzünden takip eden maçta ceza almıştır. İki maç seyircisiz oynama cezasına çarptırılan kulübümüz de ilk başta ekonomik olarak büyük yara almıştır. Sayın Demirören'e, '3 puanımızı gasbettiniz' dedim. Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp, 'Donk'un pozisyonunda kural hatası yok' diyor fakat Türkiye Futbol Federerasyonu ve Başkanı çıkıp, 'biz onlardan daha üst bir merciyiz' diyerek tekrara karar veriyor."

'Futbolu dizayn eden eller var'

Başkan Vekili Öksüz, Türkiye'de futbolu dizayn eden eller olduğunu da savunarak, sözlerine şöyle devam etti: "Zaten amaç puan tablosunda bu sıralamanın oluşmasını sağlamaktı. Türkiye'de futbolu dizayn eden eller var ve buna maalesef Sayın Şenes Erzik de dahil. Fenerbahçe birinci, Galatasaray ikinci, Beşiktaş üçüncü. Beşiktaş ile zirve arasındaki puan farkı beş. Üç büyükler hariç, bizlerin bu ülkede işi çok zor. Kasımpaşa Kulübü duruşu ve mücadelesiyle, futbolu şekillendirmeye çalışan bu ellere karşı gereken mücadeleyi verecektir."

'Beşiktaş camiasıyla sorunumuz yok'

Öksüz, "Hep söyledik, yine söylüyorum. Beşiktaş camiasıyla hiçbir sorunumuz yok. İtiraz ettiler, doğru ya da yanlış yaptıkları kendilerini bağlar. Bizim galibiyetimiz gasbedilmiş, ben ona bakıyorum. Dünkü maçta yediğimiz 3 golü çıkarın, oyun başa baş. Bir kısmetsizlik yaşadık, bu da Beşiktaş'a yaradı" diye konuştu.

Kasımpaşa 'nın zirve mücadelesini bırakmayacağının da altını çizen Öksüz, "Allah çalışan ve çabalayanın yanındadır. Çalışan elbet başarıya ulaşır. Bizde en kısa zamanda sıralamada ait olduğumuz yere döneceğiz" şeklinde sözlerini tamamladı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23