• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Karanlık ODA TV’nin algı operasyonu çöktü! Enginyurt’tan ‘Bakan’ın boğazından tutup lan dedim Ya.şak’ videosuna açıklama

Yeniakit Publisher
2020-01-12 12:38:00 - 2020-01-12 13:13:49

MHP Milletvekili Cemal Enginyurt, 2000 yılında Ordu’da dönemin Sağlık Bakanı ile yaşadığı diyaloğu AK Parti iktidarı döneminde yaşanmış gibi bir bakış açısıyla haberleştiren ve algı operasyonu yürüten karanlık Oda TV’ye tepki gösterdi.

Cumhur İttifakı’nı yaralamak amacıyla türlü yollara başvuran karanlık Oda TV son olarak MHP’li Cemal Enginyurt’un yaptığı bir konuşma üzerinden algı operasyonu çekti.

Ordu'da bir toplantıda Gürgentepe Devlet Hastanesi ile ilgili konuşan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un 2000 yılında dönemin Sağlık Bakanı ile ilgili olarak anlattığı bir olayı çarpıtan Oda TV olayı yeni yaşanmış gibi haberleştirdi.

Karanlık oda’nın yayınladığı söz konusu videoda; arkadaşlarının kendisine Gürgentepe Devlet Hastanesi'nin Sağlık Bakanı aracılığıyla kapatıldığını aktardığını söyleyen Enginyurt, ismini vermediği bir Sağlık Bakanı'nın boğazından tuttuğunu ifade ederek, "'Lan' dedim 'ya*şak, hastane mi yaptın da kapatıyon' dedim. 'Sana on dakika süre veriyorum'" dediğini belirtti.

Enginyurt yalanladı

Karanlık Oda’nın operasyonel haberiyle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Enginyurt, olayın AK Parti döneminde değil, 57. hükümet döneminde gerçekleştiğini söyledi.

Enginyurt paylaşımında, "Oda tv, 2000 yılında Ordu Gürgentepe hastahanesini kapatan bir bürokratla tartışmamı, sanki bu dönemde olmuş gibi haber yapmış. Olay 2000 yılında olmuştur. Gürgentepe Devlet hastanesi bu dönem de yeni açılmıştır.Olay Ak Parti döneminde değil, 57.hükümet dönemin de gerçekleşmiştir" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ali

fitne fesatcılar her fırsatı değerlendirirler..

Özgün

Sizde de utanma kalmamış 18 yıl önce bu adam mı vardı. Kime dediği ortada. Pes doğrusu ya ar saydığınız ne var sizin.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23