• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kanal D dizisi final yapma kararı aldı

Yeniakit Publisher
2022-09-19 16:12:00 -
Kanal D dizisi final yapma kararı aldı

İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün rol aldığı Kanal D dizisi 'Seversin' ekranlara veda ediyor. Proje 21. bölümde final yapacak.

Başrollerinde İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün yer aldığı Kanal D dizisi 'Seversin' için final kararı alındı. Dizinin 21. bölümde veda edeceği ekibe açıklandı.

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, yeni yayın döneminin başlamasıyla beraber günü değiştirilen ve pazartesine alınan projenin 26 bölüme kadar uzatılması planlanıyordu. Ancak bu fikirden vazgeçildi.

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli'nin üstlendiği dizinin senaryosu Barış Erdoğan ve İlker Arslan imzası taşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda İlayda Alişan ve Burak Yörük'ün yanı sıra Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Taşçı, Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Ceren Yıldırım, Elif Çapkın, Yağmur Gurur ve Nihayet Şahin yer alıyordu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Feride

Nolur bitmesin engelli bir kız kardeşim var sürekli bu dizinin heyecanini bekliyor oynayacağı güne kadar bekliyor çok seviyor onun sayesinde mutlu oluyor nolur yapmayın çok üzülür onun için herkese öneririm bu dizi yi ama ne olur final olmasın

Ülkü dilci

Günü değiştirmeseyddiniz fşnal olmazdı 5 bölüm daha dayanamadınızmı o kız dizisi pazartesi alın seversini çarşambaya alın
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23