• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kan donduran ifadeler! Kocaeli’de genç kızın ölümünün sırrı günyüzüne çıktı!

Yeniakit Publisher
2024-05-21 09:59:00 - 2024-05-21 09:59:17
Kan donduran ifadeler! Kocaeli’de genç kızın ölümünün sırrı günyüzüne çıktı!

Kocaeli'de 18 yaşındaki bir genç kızın şarampole devrilen kamyonetin kasasına boynundan iple bağlı ölü olarak bulunmasına ilişkin korkunç gerçek ortaya çıktı.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde boynuna ip bağlı cansız bedeni, devrilen kamyonetin altında bulunan 18 yaşındaki Rümeysa Meriç Özcan'ın ölümünün ardındaki korkunç gerçek ortaya çıktı. 22 yaşındaki zanlı T.A'nın, birlikte alkol aldığı Rümeysa ile cinsel birliktelik yaşamak istediği, genç kızın bunu kabul etmemesi üzerine korkutmak için boynuna ip bağladığı ve tartakladığı, genç kızın bu sırada baygınlık geçirdiği, T.A'nın ise genç kızın öldüğünü zannederek cesetten kurtulmak için kamyonetin el frenini indirmesi neticesinde aracın 100 metreden uçuruma düştüğü bildirildi. Olaya ilişkin T.A'nın da aralarında bulunduğu 5 şüpheli adliyeye sevk edildi.

CESEDİ UÇURUMA DÜŞEN KAMYONET KASASINA İPLE BAĞLI HALDE BULUNDU

Olay, pazar günü gece saatlerinde Halıdere Eski Köy Yolu Caddesi'nde meydana geldi. Kamyonetin uçuruma düştüğü ihbarı üzerine bölgeye giden polis ve sağlık ekipleri, kamyonetin altında 18 yaşındaki Rümeysa Meriç Özcan'ın boynuna ip bağlı haldeki cansız bedeniyle karşılaştı. Özcan'ın cansız bedeni, olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi için morga kaldırıldı. Hasar gören kamyonet ise çekici yardımıyla bölgeden kaldırıldı.

5 GENÇ GÖZALTINDA

Polis ekipleri soruşturma kapsamında T.A. (22), E.K. (20), Y.A. (20) isimli erkekler ile C.Ç. (20) ve K.N. (17) isimli kızları gözaltına aldı. Rümeysa Meriç Özcan'ın ölümünün ardındaki korkunç gerçek de emniyette ortaya çıktı.

KAZA SÜSÜ VERMİŞ

T.A. (22), E.K. (20), Y.A. (20), C.Ç. (20), K.N. (17) ve Rümeysa Meriç Özcan'ın cumartesi günü akşam saatlerinde buluştukları ve birlikte alkol aldıkları öğrenildi. T.A'nın bir süre sonra Rümeysa Meriç Özcan'ı da yanına alarak kamyonetle Yukarı Hereke bölgesine hareket ettikleri, T.A'nın bu ıssız bölgede Rümeysa Meriç Özcan ile cinsel birliktelik yaşamak istediği, genç kızın bunu kabul etmemesi üzerine zanlının korkutmak için kızın boynuna ip bağladığı, ipin bir ucunu da kamyonete bağladığı ve Özcan'ı tartakladığı bildirildi.

BAYGINLIK GEÇİREN GENÇ KIZI ÖLDÜ SANIP KAMYONETLE UÇURUMDAN AŞAĞI ATMIŞ

Rümeysa'nın bu sırada baygınlık geçirdiği, T.A'nın ise genç kızın öldüğünü zannederek cesetten kurtulmak amacıyla hareket ettiği ve kamyonetin el frenini indirmesi neticesinde aracın yaklaşık 100 metrelik uçuruma düştüğü ortaya çıktı. 5 şüpheli, emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından Gölcük Adliyesi'ne sevk edildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

aynen böyle

herkes kızına sahip çıksın kızlar sizde erkeksi rollere girdiniz kişiliğinize sahip olun candan arkadaş samimi arkadaş falan filan yapmayın o samimi candan arkadaşlar her gün bir kaç kızı öldürüyor yaralıyor yada tecavüz edip hayatının taravnasını yaşatıyor erkeklere bu konuda güvenmeyin sadece alacak peşindedirler

Ahmet ali gül

Bu alçaklara İdam gelmesi lazım. Acaba bir başkası bunların Anaları Bacıları ile aynı şeyi yaşasalar ne yaparlardı o soruyu sorup ona göre ceza verilmeli
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23