• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kamalak: Yüzde 15 Destici: Yüzde 36

Yeniakit Publisher
2015-04-10 08:04:00 - 2015-04-10 08:30:22
Kamalak: Yüzde 15 Destici: Yüzde 36

İşte SP-BBP ittifakının seçimdeki oy hedefi.

ANKARA - 7 Haziran Genel Seçimlerine ittifakla girecek olan Saadet Partisi’nin Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve Büyük Birlik Partisi’nin Genel Başkanı Mustafa Destici, AA’ya seçime yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Kamalak, “Bu ittifakın, anketlere göre, en az yüzde 15’lerin üzerinde olacağını düşünüyoruz” dedi. Fatih Erbakan’ın adaylığı ile ilgili iddialara de cevap veren Kamalak, “Fatih Bey kardeşimizin bize herhangi bir müracaatı olmadı. Kaldı ki seçime giren liste veren bir partinin, bir mensubunu bağımsız olarak gösterip, desteklemesi düşünülemez” diye konuştu. Seçime Saadet Partisi listesinden girecek olan eski BBP Genel Başkanı Destici ise, “Bu iki partimizin maksimum potansiyeli yüzde 36. Biz, maksimum potansiyelimizin yarısını dahi alsak bu yüzde 20’lere yaklaşıyor. Biz bunu alacağız Allah’ın izniyle. Hangi partimizin adayıyla daha iyi netice alınacaksa orada karşılıklı fedakarlıklar yapıldı” dedi.

LİSTE BUGÜN BELLİ OLUYOR

Öte yandan; genel seçime ittifakla girmeye karar veren Saadet Partisi ile BBP, aday listesini Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) “boşluklarıyla” teslim etmişti.  SP Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, listedeki eksik yerlerin bugün tamamlanacağını açıkladı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23