• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kadın cinayeti davalarının avukatına metresini darp suçundan soruşturma! Yok mu bunun cezası, Ankara Barosu?

Yeniakit Publisher
2021-08-10 23:54:00 - 2021-08-11 01:23:46
Kadın cinayeti davalarının avukatına metresini darp suçundan soruşturma! Yok mu bunun cezası, Ankara Barosu?

Stajeri ile gayr-i meşru ilişki yaşayıp, onu darbettiği iddia edilen, Şule Çet ve Aleyna Çakır cinayetlerinin avukatlarından Umur Yıldırım hakkında soruşturma başlatıldı. Her fırsatta kadına verdiği değeri öne süren Ankara Barosu'nun Yıldırım hakkında nasıl bir işlem yapacağı ise merak konusu.

 Yeniakit.com.tr 

Kamuoyunun yakından takip ettiği Şule Çet ve Aleyna Çakır cinayetlerinin avukatlığını yapan, Umur Yıldırım'ın gayr-i meşru ilişki yaşadığı Pelin S. adındaki kadını darbettiği iddia edildi. Pelin S.'nin başvurusundan sonra, Yıldırım hakkında soruşturma başlatıldı.

İddiaya göre ayrılığı kabullenemedi!

Pelin S. 2 gün önce polise başvurdu. İfadesinde, Umur Yıldırım ile 10 yıldır sevgili olduklarını ve 1 yıldır da aynı evde yaşadıklarını söyledi. Geçimsizlik sonucu gayr-i meşru ilişkilerini sonlandırma kararı aldıklarını belirten Pelin S., Yıldırım'ın evinden ayrıldığını aktardı. Pelin S.'nin iddiasına göre, ayrılığı kabullenemeyen Yıldırım, Pelin S.'nin arkadaşları ile kaldığı eve geldi. İkilinin konuşması tartışmaya döndü. Umur Yıldırım, Pelin S.'yi darbetti. Olaya tanık olan R.A.T de Yıldırım'ın Pelin S'yi darbettiğini beyan etti.

'Kadın hakkı savunucuları' nerede!

Sözde kadın hakkı savunucusu mor çemberli Avukat Umur Yıldırım, polise savcılıkta ifade vermek istediğini söyledi. Pelin S.'nin iddiaları, her fırsatta kadın erkek eşitliğinden dem vuranların ikiyüzlülüklerini bir kez daha gözler önüne serdi. Bu arada Ankara Barosu Umur Yıldırım hakkındaki iddialara ilişkin bir açıklama yapmadı. Kamuoyu şimdi, Ankara Barosu'nun bu iddialar karşısında sessizliğini bozup bozmayacağını merak ediyor.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mesut SARP

Adam kadın haklarını savunsada neticede erkek. Kadınlar bazen iki lafla erkeğin tepesini arttırmakta meşhur. Ama on sene karıyla nikahsiz yaşamakta doğru değil. Büyük olasılık geçimsizlik buradan kaynaklanıyor.

BİZLER NEYDİK NE OLDUK BUNU HİÇ KİMSE TARTIŞMIYOR KONU BİLE ETMİYOR YAZIP YAZIP REYTİN YAPIP PARA KAZANIYORLAR,,, BUDA SALGIN BİR HATALIK GİBİ ,, ((((( BUNUN BİR CEZASI YOK,MU))) VAR ELBETTE ((( AVEUP ANAYASASINI VE KANUNLARI VE LAİKLİK İLKELERİNİ KALDIRACAKSIN))) BİZİM ANAYASAMI 1400 SENE ÖNCE ALLAH TEALA KURANI GÖNDERDİ BU SİZİN ANAYASANIZ..ÖRNEK NE DİYOR,,القاتل تقتل والسارق اقطق ايديها,,,ÖLDÜRENİ ÖLDÜR,,, HIRSIZIN ELİNİ KES))) ÇÜNKÜ ALLAH BİLİYOR BİR İNSAN BİR İNSAN ÖLDÜRSE BİN İNSANI DAHA ÖLDÜRÜR ,,, HIRSIZLIK YAPAN TİNE YAPAR..DEMEK BUNUN SORUMLUSU DEVLET VE KANUNLARI,,, BUĞÜN ÇOK DEĞERLİ HOCAMIZ NEVZAT TARHAN NE DİYOR,,, BU GİBİ OLAYLAR ARTACAKTIR.... MİLLİ MEDYA BU GÖREV SİZLERE DÜŞMÜŞ DEVLETİMİZİ VE HÜKMETİMİZİ İNCİTMEDEN.. UYARMANIZI RİCA EDERİZ,,, ÖNE ... DİN ... İMAN..VE TARİHMİZİ,, YOKSA YOK OLURUZ,,, GENÇLERİ ÖLDÜREN BİZLERİZ YANİ DEVLET VE HÜKMEK...İÇİMİZDEKİ HAİNLER ...BUNA BENZİN DÖKÜYOOOOOOOR.VESSELAM
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23