• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İttifak ortağı HDP'nin etkisi altında! Kılıçdaroğlu artık 'PKK' ağzı ile konuşuyor

Yeniakit Publisher
2021-09-11 16:56:00 - 2021-09-11 17:06:00
İttifak ortağı HDP'nin etkisi altında! Kılıçdaroğlu artık 'PKK' ağzı ile konuşuyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de katıldığı bir programda yaptığı konuşmasında "PKK" ağzı ile konuşarak skandal ifadeler kullandı. Teröristlere, "terörist" diyemeyen Kılıçdaroğlu, AK Parti iktidarını "terör olayları" çıkarmakla itham etti.

 Yeniakit.com.tr 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de düzenlenen Ege Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (ESİAD) 35. Yüksek İstişare Konseyi Toplantısı’nda konuştu.

İttifak ortağı HDP'ye ayak uydurdu

Türkiye'yi yakıp, yıkan gezi vandallarının destekçisi, YPG'ye terör örgütü diyemeyen, PKK sevici HDP'nin oyları ile belediyeler kazanan CHP'li Kılıçdaroğlu, artık onlar gibi "PKK" ağzıyla konuşmaya başladı.

"Bu iktidar seçimle gider, niye gitmesin?" diyerek hezeyanını öne süren Kemal Kılıçdaroğlu, seçim provakasyonuna erken başladı: "Bizim görevimiz seçim sandığına sahip çıkmak."

İttifak ettiği HDP'den etkilendiği anlaşılan CHP Genel Başkanı, skandal ifadeler kullanarak "PKK" ağzı ile konuştu. Teröristlere, "terörist" diyemeyen Kılıçdaroğlu, AK Parti iktidarını "terör olayları" çıkarmakla itham etti.

"İktidarın seçim atmosferini kendi lehine döndürmesi için terör, terör bağlantılı bazı olaylar gibi Türkiye yeniden farklı bir süreç içine sokulmak istenebilir. Bu konuda tüm partilileri, milletvekillerini sağduyu ve sükunete davet ediyorum. Sakın ola ki, olaylara (çare) sokakta, yürüyüşlerde değil. Hep beraber bekleyeceğiz."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Neron11

Ne işimiz var suriye de, akdenizde ,libyada ,ırakta diyenler sınır namustur diye afiş asıyor , PKK ile ittifak yapıp fetöcülere özgürlük sözü veren hainler ülkeyi yönetmekten bahsediyor .

123

Kilicdaroğlu dinden uzak birisidir. Bu kesindir amma buna rağmen kilalicdaroğlu sizden daha insaflıdir sizden daha fazla doğru konuşuyor.  
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23