• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşte Türkiye’nin Instagram’da geçirdiği süre

Yeniakit Publisher
2023-08-06 21:01:00 -
İşte Türkiye’nin Instagram’da geçirdiği süre

SODİMER tarafından yapılan son araştırma Türkiye'nin Instagram'da harcadığı süreyi ortaya çıkardı.

Dijital dönüşümün lokomotifi konumundaki internetin insanlığa en büyük hediyelerinden birisi de sosyal medya demek mümkün. Tabii olumlu yanlarının yanı sıra olumsuz taraflarının da olduğunu belirtelim. 2023 itibariyle bu gibi mecraları en çok kullanan ülkelerden biriyiz. SODİMER tarafından yapılan son araştırma bu durumu bir kez gözler önüne serdi. İşte Türkiye’nin Instagram’da harcadığı süre!

Türkiye ayın bir gününü Instagram’da geçiriyor

Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Araştırma Merkezi (SODİMER) Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan’ın açıklamasına ve Dünya Gazetesi’nin aktardığına göre Türkiye’de nüfusun yüzde 80’i sosyal medyada çok yoğun zaman geçiriyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yinalbey

Cebinde 5 kuruş para olmadığı için çoğu insan tatmin olmak için instagramı tercih ediyor. Battık biraz bunu haber yapın b-a-t-t-ı-k!

asim keskin

dedigim gibi, Sonradan görme görgüsüz bir millet haline geldik ondan. yazik
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23