• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşte AK Parti öncesi Türkiye: Parası olmayanların bebekleri hastanede rehin kalır, ünlüler devreye girer reyting alırdı!!

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Eski İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu daha yolsuzluktan tutuklanmadan önce 'Good By Ekrem' paylaşımıyla Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanacağını tahmin ederek gündem olan AK Parti'li Savcı Sayan, bu kez AK Parti öncesi Türkiye'den 'bebeklerin dünyaya rehin geldiği' manzara ile yine dikkatleri üzerine çekti.

Parası olmayanların hastalarının ve bebeklerinin hastanelerde rehin kaldığı günleri anlatan bir video paylaşan Sayan "90’lı yılların Türkiye’si… Hastane masrafını ödeyemediği için çocuğu rehin alınan annenin çaresizliğine Hülya Avşar derman oluyor…" notunu düştü.

Videoda hastane masraflarını ödeyemediği için doğurduğu çocuğu haftalar sonra Hülya Avşar'ın devreye girmesiyle ilk kez gören bir annenin canlı yayında bebeğine sarılarak hıçkıra hıçkıra ağladığı görülüyor. 

Videoda günümüzün azılı muhaliflerinden olan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı idam imasıyla tehdit ettiği için yargılanan sanatçı bozuntusu Metin Akpınar da görülüyor.  

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Realest

Tamam yapılanlara eyvallah ta eskiden öyle idi diye şimdiki ekonomik rezaleti görmeyelimmi hükümetin şimdiki yanlışlarına hayır demeyelimmi

polis pankartını tutmayan veleybolcu

polis haftası pankartını tutmayan İlkin Aydın, baba tarafından Şavşat'ın Çavdarlı köyünden, anne tarafından ise Borçka'nın Muratlı köyündendir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23